EDITION November -info for mulige deltager

Datoerne for EDITION -kunst og designmarked i november 2013 er  fredag den 22 november + lørdag den 23 november. Standbooking åbner først den 4 september! Det er IKKE muligt at booke inden denne dato.

Læs nedestående grundigt hvis du ønsker at booke en stand;


Info for dig som mulig deltager:

White Wall Gallery præsentere stolt; EDITION…

EDITION er et 2 dages indendørsmarked i Aarhus C med lækkerier til de hvide vægge og den hvide bolig -alt det, der gør et sted til et hjem.


Hvad?

EDITION udspringer af bloggen White Wall Gallery, der formidler alt det lækre til de hvide vægge. EDITION er et marked, hvor innovativt design og skønne sager til væggene mødes med must haves til alle hjemmets hvide flader i en kreativ atmosfære.


30-35 stande hvor upcoming designere og kunstnere sælger ud af illustrationer, skitser, malerier, kunsthåndværk, accessories og meget mere.


Hvorfor skal du være med til at skabe Edition?

EDITION tilbyder et nyt kreativt rum, hvor du kan:


    præsentere dine idéer

    øge kendskabet til dit navn

    sælge dine produkter

    mødes med ligesindede

    få kontakt til fremtidige samarbejdspartnere

    blive medskaber af en ny oplevelse i Aarhus

EDITION er skabt af ildsjæle, for ildsjæle...

Hvor vi hver især gør det, vi er bedst til.


Hvornår/hvor?

Fredag den 22 november 2013 (kl 17-20) samt lørdag den 23 november 2013 (11-17)

Lokation er FO-Byen, Vester Alle 8, 8000 Aarhus C

Indgang lige overfor Ridehuset. Se kort

5 min gang fra banegården, 2 min fra gågaden, Aros og Rådhuset.


Kontakt

whitewallgallery.dk

anja.vind@gmail.com

23805868


PRISER

-Stand: 400 kr. 1 STAND er CA 1,7 X 1,5 METER med et bord på CA 1,5 X 0,6 METER.


-Bagplade: Desuden er det muligt at leje en 2 meter høj bagplade til standen hvor du kan klæde, hænge, banke, lime dine sager på da det IKKE er muligt at hænge noget direkte på væggene i lokalerne. En sådan plade koster 100 kr at leje. Skriv i din mail om du ønsker at leje en plade.

Der vil blive fremsendt en kvittering på købet via email.

Der er 30-35 stande til rådighed


DELTAGELSE
Hvis du vil leje en stand, så skriver du en mail om hvilke produkter du ønsker at sælge (ex; keramik, illustrationer, malerier, smykker ex), om det er dit eget design samt vedhæfte flere billeder af dit design + fortælle i hvilket pris niveau du påtænker for dine varer.

I mailen skal du også skrive dine kontaktoplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og email-adresse.


EDITION forbeholder sig retten til at sige nej tak til din booking hvis vi ikke synes, at dit design passer ind i konceptet og produktmixet.

Er du interesseret i at leje en stand, så send en mail til anja.vind@gmail.com

Når du har sendt en mail med din ønskebestilling, vil du hurtigst muligt modtage en mail med oplysninger om betaling, opstilling og nedtagning samt generelle praktiske informationer. Når vi har registreret din indbetaling, vil du modtage en faktura.

Det er ikke muligt at få pengene tilbage, når du først har betalt din stand, men du er meget velkommen til at sælge den til en anden. Hvis dette er tilfældet, skal du give besked i en email: anja.vind@gmail.com og få en bekræftelse.


PRAKTISKE OPLYSNINGER
Du kan enten vælge at stå alene i din stand eller dele med en anden.

Derudover er det en god idé at medbringe reol/stativ/bokse eller andet der kan præsentere dine produkter samt visitkort, emballage og/eller indpakning til dine produkter.

Markedet er ikke et julemarked, tøjmarked, loppemarked eller julemarked, men et kunst og designmarked hvor du har mulighed for at vise dine egne værker frem og få et salg der kan bidrage til din yderligere exponering.

Husk byttepenge! Der er ingen dankort i bygningen. Dog er der en bank lidt længere henne ad gaden.

Har du andre spørgsmål, så send endelig en mail til anja.vind@gmail.com


SPONSORER OG AMBASSADØRER

EDITION samarbejder med fantastiske sponsorer der alle ser det som deres fornemmeste job at hjælpe dig videre i dit kunstneriske arbejde.

Lyrum Rammer tilbyder indramning til favorable priser direkte på markedet samt udvælger minimum 2 udstillende kunstner på markedet (print, maleri, illustrationer og lign) der efterfølgende får mulighed for at sælge værker i Lyrum Rammer samt hænge på galleri væggen i galleriet.

FO-aarhus giver markedet husly, vand, varme og dejlige rammer!

More to come...


Ønsker du at være sponsor eller ambassadør (hjælper før, under eller efter markedet) så skriv endelig en mail til anja.vind@gmail.com.