EDITION deltagere, November 2013

En samlet liste over de fantastiske deltagere du kan møde til EDITION -kunst og designmarked den 22 + 23 november 2013. Tag godt imod;


Kasia Lilja deltager til EDITION med grafiske lækkerierSweet potato – red cabbage, cooked – red cabbage + baking sodaFeed my Print af Nina WaslandFriday Twenty2 laver bl.a grafiske optegninger af byer, herunder "vores" by, Aarhus.


Photo: New illustrations. Digital collage of drawing and embroidery.

Tina Louise er uddannet arkitekt og det fornægter sig bestemt ikke i hendes arkitektoniske illustrationer, broderier og fotos.Pernille Egetoft, studerende på Designskolen i Kolding
Maya Bille står bag de håndlavde æsker, plexi pynt og smykker under navnet Nunabee. EDITION bliver det første marked i det jyske for Nunabee -det er vi stolte af!


 

Lisa Strøander tager cut-outs og fine prints med til EDITION
Meget godt er sket for 'a mile in the woods' siden sidste EDITION og udarbejdelsen af marts udgavens EDITION plakat og vi glæder os til endnu engang at nyde et par dage i det gode selskab.


Chinese Lamps - Size A3


Nynne Rosenvinge har vi glædet os til at kunne præsentere som en af november markedet mange dygtige kunstnere.


FårVirkvärftet er med igen med deres fantasifulde laserskårne billeder, får, lysestager og smykker
Handcraftetcph er smykker lavet i hånden på et lille værksted på Vesterbro. Enkle ærlige smykker lavet i hånden i Kjøbenhavn, uden for mange krummelurer og dikkedarer!


Image of Stjerne sort

Crafternoondk er en design duo - der laver enkel geometrisk pynt i kobber og sort plast.


Bag OhDeer står 2 søstre der laver smykker i et farverigt og moderne design, til en overkommelig pris. Alle smykker er designet og håndlavet af OhDeer.


Mette Hørsted havde Aarhus markeds debut på sidste EDITION og vi er stolte af hun har lyst til at lege med igen. Mette tegner smukke illustrationer og  vil desuden medbringe brocher.LAKOR Soulwear er et livsstilstøjmærke med rødder i surfmiljøet. Heldigvis laver de seje drenge også fantastisk grafisk arbejde i form af posters med skæve motiver. Lakor står bag plakaten til EDITION i november.Mona Vander er keramiker med et grafisk udtryk i hendes lysestager, smykker og vægrelifer.
ViSSEVASSE er ikke til at komme uden om for tiden. De ikoniske plakater af diverse byer har været at finde i Alt for Damerne Interior og Bolig Magasinet. Nu kan plakaterne også købes på EDITION i november.Pernille Norup står bag mærket Pescno hvorfra der syet og hæklet puder og skabt andet fint bolig tilbehør.
Frk. Hansen er en rigtig altmulig-kvinde der bl.a blogger, studere på arkitektskolen, tegner illustrationer, laver smykker og fine ophæng til boligen... Hun deltager endnu engang på EDITION.
Bag mærket NACA står tekstil designer Christina Schmidt. Hun vil sælge phone-sleeves og andre lækkerier i printet skind.
Karina Bækkelunds skæve og skægge univers er at finde til EDITION. Illustrationer, ophæng og andet fint pynt sælges på markedet.Image of Jeg.kan.selv.tak

 Image of Make a difference


Norske Julie Østrem arbejder med plakater, magasin illustrationer og grafisk design. Til EDITION vil hun sælge ud af hendes farverige feminine illustrationer og prints.

KO

GoodNight Papegøje_50x70_TRYK

Wall and Will er et aahusiansk foretagende der design plakater hvor stilen er moderne, uhøjtidlig, humoristisk og infografisk.

Jane Kloster er bachelorstuderende på Designskolen Kolding og har bloggen non pareilli.

 

Anne Philipps humoristiske streg kan du finde til EDITION 

Illustrator og billedkunstner Solveig Mønsted Hvidt medbriger lidt af hvert til EDITION. Bl.a originale collager, digitalprints, forskellige 3d kunstværker og mindre puder med prints.


ByJorgo viser sin grafiske fortolkning af tegnsprogsalfabetet og stjernetegn frem for første gang på et marked under EDITION.

Dygtige Camilla Boman Jensen deltager for anden gang på EDITION. Hun vil sælge illustrationer, original tryk, origami kugle ophæng og forskellige kort.


Aarhus pigen Aamosen deltager på EDITION med unummererede og nummererede seriegrafiske tryk hvor alt er tegnet, redigeret og efterfølgende håndtrykt af Aamosen selv. Desuden vil der også blive solgt muleposer, kort og andre nyudviklede sager.


Marenberg sælger smukke illustrationer og collager - både originale og print af eget design.


Spagat design studio deltager med bl.a skønt plexi ophæng under navnet Hang Arounds

Nordvink er 2 århusianske piger der på det sidste har haft godt vind i sejlene efter de vandt designprisen UP/coming på Formland messen sidste år.Marie Moos tager nye monstre under armen og hoppe på toget til Aarhus så hun er at finde til EDITION igen i november.
Smedsmo graphic design deltager til EDITION med både prints og de originale alluminium print.


Fantastiske Helene Vonsild er indehaver af 1+1textil i Grønnegade i Aarhus. Desuden er hun textil designer, underviser, stylist og medsponsor af EDITION. Helene sælger bla ud af hendes nye pude kollektion Tokyo til EDITION

Lyrum Rammer er efterhånden godt kendt i Aarhus, og til EDITION kan du igen i november sikre dig en ramme eller 3 til dine nye køb. Lyrum Rammer er klar med færdiglavet kvalitets rammer samt rådgivning til indramninger efter markedet. Lyrum Rammer er endnu engang medsponsor af EDITION. Det er vi glade for!Anna Overholdt er EDITION's husfotograf og vil endnu engang tage stemningsbilleder under markedet. annaoverholdt.dkVWcafe er en af Aarhus hyggeligste cafeer og vil sørge for varme drikke og lækker signatur gryderet til de hurtige.


SNAK er opfundet af kaospilot Frederik Svindt og snakke, det kan du med ham til EDITION. Få en hyggelig snak om venskaber, oplevelser og spillet SNAK.