EDITION -sponsorer

EDITION har som et kommercielt mål, at skabe kontakt mellem dygtige kreative ildsjæle og producenter, butikker og andre relevante samarbejdspartnere. På denne måde får den upcoming kunstner en platform, økonomisk og/eller branding mæssigt, til at udvikle sine produkter. Producenten, butikken og lign får derimod nogle unikke produkter og en god historie i at hjælpe dygtige kunstnere frem...

EDITION søger sponsorer og ambassadører der har lysten til at være med til at skabe noget nyt på kunst og design siden i Aarhus C. Så hvis du/I er enige i at vi hver især skal gøre det vi er bedst til -for sammen at skabe noget stort, så meld dig/jer som sponsor eller ambassadør. "Hvad kan jeg gøre for dig, så du kan få succes?"

Skriv en mail til anja.vind@gmail.com

EDITION er så heldige allerede at have følgende sponsorer ombord der alle ser det som deres fornemmeste job at hjælpe dig videre i dit kunstneriske arbejde:

 

 Butikken 1+1 textil giver i ugen op til markedet, vinduesplads til udvalgte udstillere og reklame for markedet. Desuden vil indehaver Helene Vonsild udvælge 1-2 udstillende kunsthåndværkere (keramik/porcelæn/smykker) der efterfølgende får muligheden for at sælge produkter i 1+1 textil.Lyrum Rammer er en visionær kunst- & indramningsbutik i hjertet af Aarhus der på EDITION tilbyder indramning til favorable priser direkte på markedet, samt udvælger minimum 2 udstillende kunstner på markedet (print, maleri, illustrationer og lign) der efterfølgende får mulighed for at sælge værker i Lyrum Rammer samt hænge på galleri væggen i galleriet.
Aarhusianske Anna Overholdt er EDITIONs dygtige husfotograf og vil sørge for stemningsbilleder under markedet samt fotografisk pressemateriale. Anna har eget fotostudie lige udenfor Aarhus og specialisere sig bla i foto/styling indenfor food og living. Se også Anna Overholdt's FB side her...


 
'a mile in the woods' har skabt den fantastiske grafik til plakat, postkort, info cirkler og stickers til EDITION! TAK for det!


FO-aarhus giver markedet husly, vand, varme og dejlige rammer!