Monday, July 8, 2013

Fancy a cup of the?


Okay, indrømmer med det samme at dette indlæg måske er lidt specielt, men jeg er altså bidt af en gal kop. Hvis man kan være det? Tror vi er mange der bare må eje den der nye kop fra yndlings interior butikken og derved har en betragtelig samling af mere eller mindre uens kopper.

Jeg stopper dog ikke der, for jeg har også kopper på væggen. Altså i et maleri... Jeg har en Peter Juul (skal nok tage et billede når den engang er pakket ud af flytte rodet og hængt op på væggen) hvor den skæve figur ballancere med 3 muselmalet kopper på hovedet -den er altså flot, det lover jeg! :-)

På det sidste har jeg set en hel del illustrationer af kopper. Måske jeg ikke er den eneste der synes de godt må komme på væggen også...

//Cups on the wall. I think it works! What du you think?


vulticulus:

Vintage Teacup Collection (by holly exley)

grandma's house

Holly Exley

umla

yndig kop. Fundet her...

bon jour-limited edition art print

Etsy


L'oiseau bulle

mes jolies tasses

En kop. les biscottes

No comments:

Post a Comment