Tuesday, January 13, 2015

Et nyt år, en fødselsdag og rigeligt med ideer...

Well hello again!

Jeg har været i Thailand... Har brugt 16 dage på diverse strande, i diverse hængekøjer og med at drikke diverse kolde frugt shakes. Det kunne jeg godt lide...

Nu er jeg tilbage i virkeligheden, her hvor der skal arbejdes, laves mad, hygges, blogges og tørres hår efter cykelturen i regnvejr. Den virkelighed kan jeg faktisk også godt lide.

Når jeg sådan holde fri står min hjerne stille, helt stille. Ikke mange tanker, kloge ord eller historiske anekdoter kommer frem, alligevel er den fornyede energi friheden giver, den der gør at alle tankerne, planerne og ideerne fra den sidste del af 2014 nu kan sparkes igang. Så velkommen kære følger -velkommen til et år hvor bloggen her igen skal være omdrejningspunkt for lidt af hvert...

Nå ja, så er det også i denne måned at bloggen har 3 års fødselsdag. Det fejre vi med et nyt layout snarest -stay tuned!positivt statement for bloggens nye år hvor ideer bliver til virkelighed


Jeps, det satser jeg på! Everything is going to be okay. Society6

1 comment:

  1. Det ser spændende ud! Har du også kigget på https://www.trendyfour.dk ?

    ReplyDelete