Sunday, February 8, 2015

Den Blå Time...

Fredag aften smuttede jeg forbi Aarhus bedste indramningssted -et sted der heldigvis også sælger det lækreste udvalg af overkommelig kunst indkøbt ud fra ejernes sikre smag. Stedet er selvfølgelig Lyrum Rammer.

Jeg har været så heldig at Anne Marie og Søren der står bag Lyrum Rammer altid har troet på bloggen her, bloggens markeder EDITION og på alle de ideer jeg sommetider går og får. Og når de så byder fernisering af deres nye udstilling med blå kunst under titlen Den Blå Time, hvidvin og hyggeligt selskab kan jeg ikke andet end møde op. Alle værkerne hænger i butikken/galleriet et par uger endnu.

Blå er stadig yndlingsfarven her på bloggen og derfor en passende undskyldning for mig for at finde mine bud på sager der hører under temaet "Den Blå Time"... Disse værker er dog ikke alle fra Lyrum Rammer.akvarel fra japanske Satsuki Shibuya

Original akvarel. Satsuki Shibuya
Matt Waples, et foto der er lavet med brugen af lys

Matt Waples, fotografisk maleri -en metode jeg på ingen måde kender til, men så smukt et resultat.udstillingsplakat med Michael Kvium, real monsters

tapet i blå batik look fra svenske ellos

Batikfarvet tapet fra ellosBredde 180 cm og højde 270 cm

No comments:

Post a Comment