Wednesday, May 27, 2015

Udeliv på den grønne måde...

Jeg bliver lidt i den grønne verden hvor også et par tidligere indlæg har hjemme bl.a hvor de grønne planter skal være, fine måder at sætte det grønne på display og lidt grønt der kan hænge.

Dette indlæg er om det grønne udeliv. Min altan bliver igen i år rammen for en stor del af mit udeliv. Jeg har i så mange år glædet min til at være altanejer (eller lejer som jeg rent faktisk er) og det er lige så fantastisk som jeg drømte om. Faktisk er det så dejligt at drømmene bliver større i form af en kolonihave, et lille sommerhus eller bare en anden lejlighed med en endnu større altan...


orangeri følelsen ved vilde planter og duftende urter

Et orangeri kunne også lige bruges. Tænk på alle de blomster, krydderurter, tomater og drivhusplanter der kunne blomstre et sådan sted.. Bordet kan købes her.


drivhus perfekt til den stilbeviste altan

Fundet på bloggen coco+kelly


udeliv og indeliv i skøn forening af et stort rundt vindue

Stedet mellem ude og inde er her indrammet smukt af et ikonisk rundt vindue. Desværre har jeg ikke den oprindelige kilde, har du, så send mig den fluks så de rigtige kan krediteres. Billedet er fundet her.

No comments:

Post a Comment