Tuesday, September 1, 2015

Et langt tilløb til en ny sæson...

Jeg er tilbage... Bloggen har haft en mere eller mindre ufrivillig pause. En pause den og jeg havde brug for. Ikke en planlagt en af slagen, men bare en der kom helt af sig selv.

Efteråret er min favorit årstid fordi jeg elsker at pakke mig ind, alt den hygge der medfølger og alle de nye trends, produkter og fine ideer til boligen og klædeskabet der pibler frem.

Jeg har besøgt yndlings Formland, nye northmodern, et par fine museer, skønne Berlin og diverse kunsthåndværker -og loppemarkeder i løbet af de seneste par måneder. Det betyder at mit hovede og mine Pinterest boards er stopfyldt med inspiration, gode ideer og en ønskeseddel så lang så lang. Nogle af ideerne vil jeg bruge på mit job som kreativ indkøber, andre skal konverteres til brugbare sager til mine vægge og andre skal deles med jer, lige her på White Wall Gallery...

Væg pynt fra Ferm Living i art deco stil

Outline Wall Deco fra Ferm Living er jeg svært glad for. En anderledes udsmykning til væggen i super cool Art Deco stil...


fotokunst af Ida Lærke med en smuk blomst og farven blå

Foto af Ida Lærke trykt på kunsttrykpapir med struktur der giver det sidste til værket. Jeg har beundret det af flere omgange hos Stilleben


skammel med messing og kernelæder

Old school camping skamler/stole har fået net liv i denne fine model fra Nina Mair i fx messing og rå kernelæder.HAY nyhed til entreen eller kontoret.

En af HAY's nyheder er dette fine opslagstavle/entremøbel/tingsamler sag, Pinorama. Den findes i flere farver og er mulig at sammensætte på forskellige måder så den passer der hvor den skal bruges.No comments:

Post a Comment