Tuesday, June 26, 2012

On my wishlist...

En ønskeliste er altid god at have. Her er lidt mere til min... (se tidligere "Wishlist indlæg her og her")

//A wishlist is always a good thing to have. Here is a bit more for mine... (See also earlier "wishlist" posts here og her)Kathrine Ærtebjergs værker har jeg tidligere skrevet om, med god grund synes jeg. Se dette fine maleri fra 2005. Den er solgt og hænger sikkert et eller andet flot sted, men jeg vil holde øje med den på diverse auktioner (til en pris jeg kan være med på...). Måske den en dag kan blive min. 125x150 cm
Overvejer en hylde til soveværelset. Synes denne lidt enkelte, nedtonet og alligevel farverige hylde vil gøre sig godt. 369 kr pr sektion hos Areastore's webshop. Kan også laves til en reol hvis sektionerne sættes sammen.Eller hvad med en enkelt af disse anderledes hylder? Fiberglas og lakeret træ i en skøn blanding. Kontakt firmaet Snarkitecture bag for pris og forhandler.


Denne hylde er jeg også ganske pjattet med, dog ikke DIY delen. Mon man kunne finde en handy en til at lave den? Jeg må forhøre mig rundt... Set på bloggen One happy mess6 comments:

 1. Er helt vild med, jeg mener den hedder string hylden, og den sidste! Fedt med neon torvet. Tak for inspirationen!

  ReplyDelete
 2. Kan hylden på det nederste billede ikke købes? I must own it!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja den er rigtig rigtig fin den hylde ting med neon snore, men desværre er det en DIY ting... Kender du ikke en med lidt fikse fingre du kan lokke til at lave den hen over sommeren?

   Delete
 3. Lækre sager! Vi har selv de der colour shelfes- og er meget glade for dem! Se her http://www.denormale.com/2011/12/vi-er-her-endnu.html

  og kan godt forstå at du er på jagt efter det maleri- det er meget fin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ups ja, de hænger også fint hos jer! Godt man snart har fødselsdag -de rykker hermed et par pladser op på ønskelisten:-)

   Delete