Friday, June 8, 2012

The Royal visit...

Nu skal jeg kun sove i nat før jeg skal møde Dronningen, her self, når hun kommer forbi sommerhuset med Dannebrog. Okay, når jeg skriver "møde" er det måske lidt ønsketænkning og en overdrivelse, bare en lille en, men jeg kommer helt sikkert til at SE hende, vinke febrilsk og tage utrolig mange uskarpe billeder... Jep, jeg er royalist... Se tidligere indlæg "My royal crush"

//Finally, there is only one night left until i will meet The Queen of Denmark when she comes by our summerhouse! Okay, "meet" is maybe not the accurate word, but i will for sure SEE her, wave like a crazy and take a lot of blurry and unfocused pictures... I have a Royal crush... See earlier post about "My Royal crush"Peter Kjær Andersen - Christiania

Er ikke helt sikker på Peter Kjær Andersen er lige så uddelt royal begejstret som jeg, men her er alligevel lidt forskelligt af den danske kulturarv samlet på samme illustration. 225 kr hos permild-rosengreen.dk

Korssting over et royalt tema -det er da hyggeligt. DIY sæt  med alle nødvendige dele for selv at skabe dette værk... theshopatnumber57.com


Andy Warhol Dronning Margrethe II

Ja, hende her har af Andy Warhol har jeg tidligere vist her. Hun er stadig på ønskelisten plakat, men nu har jeg erhvervet mig det lige så fine postkort med samme motiv mens jeg venter på mere vægplads. Kan købes hos Posterland.
posterclassics.com

No comments:

Post a Comment