Thursday, September 5, 2013

A follow up...

Jeg elsker post! Og den anden dag fik jeg lidt post af den elektroniske slags. Korridor Design var afsenderen.

Jeg viste billeder både på Instagram og her på bloggen af deres farvestrålende æsker med træ låg samt beton knager lige her -dem kunne både i og jeg mægtig godt li'! Nu kan vi lære dem lidt bedre at kende...

//I love mail, and the other day i received it from the Danish brand Korridor Design which i showed pictures of here. Now we can get to know them even better...

"KORRIDOR design er et sprit-nyt brand indenfor home accesories og små møbler.
 
Bag KORRIDOR står de to arkitekter Henrik Ilfeldt og Lærke Rune. 
 
Henrik Ilfeldt har designet en serie af små æsker med låg skåret ud i asketræ samt knager og en lysestage i beton. Henriks vision er at tilføje et wow til hans små designobjekter. Det wow han søger at tilføje kan eksempelvis findes i en neonfarve eller en særlig pigmenteret beton.
 
KORRIDOR design er grundlagt med det formål, at formidle oplevelser og indtryk som rækker udover det enkelte design. Teamet bag KORRIDOR arbejder derfor sideløbende på installationer, som skal inspirere brugerne til selv at skabe små kunstneriske oplevelser i indretningen.
 
Derudover samarbejder KORRIDOR design med kunstneren Stine Leth om at producere små brudstykker af hendes kunst som home accesories. Stine Leth er kendt for hendes helt unikke strikkede skulpturer og lancerer sammen med KORRIDOR en serie af strikkede puder"
 
 

Nøgleskabe
 
 

 
Beton hooks

1 comment: