Friday, August 30, 2013

The blog on tour #1

Pyh, sikken en hektisk uge! Først fødselsdag med stor fest, derefter med fly direkte på Tendence messe (med tømmermænd og få timers søvn i baggagen) i Frankfurt, hjem med tasken fuld af forårets ordre og så i går afsted til Designtrade i Bella centeret for at købe lidt mere ind + for at tjekke alle de dygtige designmærkers nyheder... Jeg er træt med træt på!

Designtrade var super for mig -ikke for de udstillende kunne jeg forstå (manglende købelystne kunder. Øv:-( men jeg mødte nogle utrolig søde mennesker jeg kun kender gennem denne blog verden, Instagram osv. Skønne mennesker! Derudover spottede jeg et par mulige nye deltagere til næste EDITION... Spændende.

Her er lidt billeder áf mine favoritter fra Designtrade igår torsdag.

Rigtig god weekend!

ps. HUSK standbooking til EDITION den 22-23 november åbner den 4 september. Har du tippet dine dygtige venner?

//What a week! First my big Birthday party, then directly to Tendence fair in Franfurt (with a hangover...) and yesterday to the Designtrade fair in Bella Center in Copenhagen... So inspiring, but now i am tired!

Here is a few of my favorite items from the fair yesterday...

  
Æskerne med fine trælåg var min klare favorit fra Designtrade. De er skabt og produceret af det nye aarhusianske brand Korridor. De er endnu ikke kommer i butikkerne, men lur mig om ikke de første lander meget snart... Priserne bliver GODE! Også de grafiske beton knager vandt min kærlighed.
 
 

Altid lækre HayFroh&Frau er endnu et Aarhus firma der forsøger at komme indnu mere ind på designmarkedet. Fine fine illustrationer, typografi og nostalgiske ispinde som Københavner stang, Kæmpelæske og yndige ispinde...


Et stemningsbillede skabt af en nordisk blogger (de sad helt VIP agtigt i et hjørne af messen med alle deres kameraer og labtops og så meget vigtige ud -beklager, det var et super initiativ, men altså lidt kikset, anonymt og malplaceret på denne messe der bestemt ikke emmede af trendzoner og styling som ex Formland)
 Ferm Living er jo altid et kig hver og de skuffer aldrig. Jeg ejer godt nok ikke selv noget fra dem, men deres design er stærkt og genkendeligt. Især lampe bilen var jeg glad for -måske en julegave til nevøerne...
 

Tvivler på mit neon crush fordufter sådan lige med det samme. Heller ikke plexi kærligheden er på vej væk. Disse huse lyste så fint op på den helt hvide stand. De hang også som fodrebrædt til udendørs brug -fin ide. Made2Measure


 
Kähler viste også nyheder -både til adventkransen og til bordet eller hylden i form af de fineste krukker i toner af lavendel. Smukke og klart på min ønskeseddel til jul!

2 comments:

  1. Dejligt med et ærligt og fint indlæg jeg ville så gerne have været afsted! :) god weekend

    ReplyDelete
  2. Som du jo nok kan læse er jeg større fan af Formland, men på den anden side skal allenye tiltag have en chance såderfor har jeg også stor respekt for at Designtrade har taget kampen op. Branchen skal bare passe påder ikkegår modemesse i den. Der er så stor forskel på stemningen, imødekommenheden og glæden mellem de to brancher -og efter at have været i dem begge, ved jeg godt hvilken jeg foretrækker:-).

    ReplyDelete