Monday, August 12, 2013

Out and about... #wall edition

I fredags var jeg, under modeugen, et smut forbi designmessen Defining Scandinavia i Øksnehallen. Og altså hvor var der mange lækkerier at kigge på, mange gensyn med søde mennesker og mange nye bekendskaber. En dejlig dejlig dejlig dag!

Hermed første indlæg hvor fokus er på væggene. Et indlæg om farver, et om former og et om stillebens er bl.a også i støbeskeen.

//Friday I went to the design fair Defining Scandinavia in Copenhagen which was held during Copenhagen Fashion Week. So many beautiful items and so many nice people in the same place. It was the best day!

Hereby pictures with focus on the walls. Later, there will be a post about colors, shapes and one about stillebens

Dagen startede meget meget tidligt i toget -så da disse to venner steg på måtte jeg lige knibe mig i armen og tjekke om jeg stadig sov... 2 høns i en opvaskebalje i et IC3 tog... Jo der er en første gang for alting!


 
Bob Noon havde fyldt gulvet, borde og vægge i deres stand med illustrationer og kort fra deres hånd. Desværre var det en "selv-betjenings stand" hvor der ikke var en Bob Noon repræsentant mens jeg gæstede messen. Lidt ærgeligt for ville gerne have hørt lidt om historien bag design kollektivet. 

Så ikke noget nyt her, men skønt at se de fleste af deres ting samlet.
VISSEvasse har jeg tidligere haft en give-away med her på bloggen (se indlægget her) så det var skønt at møde skaberen bag de fine plakater i levende live.  Top lækker stand i kommer til at se mere til!The Dybdal Co er et af mine nye bekendtskaber. Ophavsmanden er en passioneret mand der i den grad går op i detaljen. Han finder selv alle motiverne i gamle bøger, aviser osv på biblioteket derefter restaurere han billederne digitalt (fjerne pletter, foldemærker, forstærker farver). De sælges alle i ramme og en plakat kommer til at koste omkring 500 kr inkl rammen. Virkelig fint!


Michelle Carlslund er ikke ny på bloggen her, men første gang jeg fik mødt hende "in person". Kom helt tæt på hendes værker og opdagede nye lag og detaljer jeg ikke har noteret mig før. Flere af hendes karistiske prints er oprindeligt lavet som collager og derefter scannet ind og udviklet på. Som en lille messe-ting fik jeg et sæt med 15 af hendes værker i A5 format med hjem... Mums! Michelle har også en lille Etsy shop her.


 Rie Elise Larsen havde en fin stand med pasteller, uroer, stjerner og glimmer i fokus -helt som forventet, men stadig lækkert og fint. Især detaljen med kontrast konvolutter til de søde kort blev jeg glad af. Det er lidt nemmere at se på linket her...


Jer der følger bloggen på Instagram har allerede set denne seje herre, men ham kan jeg altså godt selv klare et gensyn med! BALlab er jeg svært glad for og at de nu også, foruden puder, lancere posters, keramik og postkort er den bedste nyhed!

No comments:

Post a Comment