Sunday, June 23, 2013

Og ViSSEVASSE da... med give-away...

Det er snart sommerferie, og som hvert eneste år kommer det helt bag på mig at ferie er noget man planlægger!? Ja så du kan næsten gætte at jeg endnu ikke aner hvor turen går hen...

Det eneste der er fast er at jeg holder fri fra arbejde i 2 uger og at jeg skal ud at sejle. Bum. Hvor destinationen går hen er ikke afgjort. Nogle på båden siger Skagen, andre Anholt, Samsø eller København, sågar Sverige er også blevet nævnt.

Da jeg så så de fine plakater fra ViSSEVASSE kom Bornholm også med på listen -eller skulle man mon lige reservere en tur til New York? Mulighederne er MANGE!

Hvilken by ville du foretrække at sejle til i den danske sommer?

Kom med dit bud i en kommentar her på siden inden den 1 juli og du kan blive den heldige vinder af hele 2 stk valgfrie 50x70cm plakater fra ViSSEVASSE (værdi 395 kr). Vinderen bliver kontaktet direkte. Er de ikke skønne alle plakaterne?

ViSSEVASSE er et dansk plakatstudio og designstudio i et -startet af den kreative kvinde Dorthe Mathiesen.

ViSSEVASSE kan også følges på Facebook lige her...

//Give-away for Danish readers. Sorry guys.

47 comments:

 1. Hvis jeg skulle sejle et sted hen i det danske land tror jeg, at jeg vil sejle til Læsø denne sommer. Det er en sand natur perle med skønne mad traditioner.
  Hav en skøn søndag :)
  /Dianna

  ReplyDelete
 2. Bornholm er en evig favourit her.. Min mand er Bornholmer, men vi er bosat i nærheden af Aarhus, så hver sommer går turen til Bornholm for at besøge svigerfamilien. I mit sabbatsår mellem gymnisiet og universitetet flyttede jeg selv til Bornholm for at være tættere på min mand (dengang kæreste) og jeg skal være ærlig og sige, at det var den bedste sommer nogensinde - den vare helt fra april til slut oktober - det er awesome!

  ReplyDelete
 3. Jeg har altid gerne ville til Bornholm - solskinsøen med fantastiske mad specialiteter! Håber en dag at kunne tage afsted, men denne sommer går turen i stedet til Barcelona! :-)

  ReplyDelete
 4. Jeg tror også jeg vil hoppe med Bornholmer-bølgen! Så kunne man da lige nyde et par stegte sild :) og mindes den obligatoriske tur med folkeskolen.

  Mvh idaaofa@hotmail.com

  ReplyDelete
 5. Da jeg bor i Odense, men egentlig aldrig har været rundt på de små øer, ville jeg sejle en tur i det Sy´fynske Øhav.:o)Besøge alle de små hyggelige øer...

  -Klem fra Lene (leneogbo(a)mail.dk

  ReplyDelete
 6. Sikke nogle pragtfulde plakater!!..;O)
  Jeg tror også jeg ville være ret hooked på en tur i det Sydfynske Øhav med destination Svendborg..Har aldrig
  haft fornøjelsen tidligere, men det skulle efter sigende jo være så smukt..;O)

  Kh Betina - betinaz@gmail.com

  ReplyDelete
 7. Vi skal i en sommerhus nær København da en af mine søstre er flyttet derover :)

  ReplyDelete
 8. Jeg ville sejle til Orø. Jeg har ikke været der siden, jeg var barn og en det ville være perfekt med en dag på cykel i solskinnet.
  Kh Astrid

  ReplyDelete
 9. Bornholm ville være et godt bud, der har tilbragt flere gode somre. Dog kan jeg også anbefale Sjællands odde og Rørvig hvor jeg selv har kommet meget som barn, der er så skønt og hyggeligt og kommer der stadig eftersom vi har sommerhus deroppe af. Der er blevet fanget krabber i stor stil fra bådbroen gennem sommerens sejlture :)

  Jeg håber du finder en dejlig sommerdestination.
  God Sommer!

  Mvh Cille (Mougsen@gmail.com)

  ReplyDelete
 10. Åh jeg ville tage Queen Mary og sejle til New York som man gjorde i gamle dage. Gå tur på dækket og spille bridge (hvis jeg ellers kunne) i salonen hele natten.
  Well who am I kidding det tætteste jeg kommer på at sejle til sommer er i dragebådene i Tivoli.

  ReplyDelete
 11. JEg kunne godt tænke mig at sejle rundt i de københavnske kanaler :)

  ReplyDelete
 12. Jeg synes København er utroligt flot :) Det er min favorit helt bestemt, men hvor er de allesammen meget smukke

  // Eva // eva_vejlstrup@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. Jeg ville helt klart tatt turen til Bornholm:D

  ReplyDelete
 14. Hvis det var mig, ville jeg klart sejle til Ballen Havn på Samsø. Evt. mens der er Samsø Festival i uge 29, hvis du er til musik.
  Skønne, skønne plakater! Hvis jeg vinder, vil jeg klart vælge Københavnerplakaten, da min datter snart flytter til København.
  Vh Lotte (www.lottesroom.blogspot.dk)
  Mail: grundstednielsen@hotmail.com

  ReplyDelete
 15. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 16. Hmm tror at en tur til Bornholm kunne være rar. Der er så fantastisk smukt og er mange år siden jeg sidst har været der :-)
  Men uanset hvor hen, ville en sejltur i det danske være skønt.

  ReplyDelete
 17. Min veninde og hendes familie skal til Bornholm i år... Hun har aldrig været der før :O hvilket chokerede mig... Jeg troede alle havde været på Bornholm med deres folkeskole... Men da hun nævnte at hun skulle afsted kom jeg faktisk til at tænke på hvor sjovt det var da jeg var der som barn/ung og fik helt lyst til at tage afsted igen :D hehe, så Bornholm er ikke et dårligt bud :) Selvom jeg nu tror at vi tager bilen til Rømø i sommerhus for at skåne su'en lidt :D

  Maja/maja3012@hotmail.com

  ReplyDelete
 18. Jeg er SÅ vild med de plakater, at jeg ville sejle jorden rundt for at score et par stykker af dem. Men hvis det skal holdes på et lidt mere realistisk plan, kunne jeg forestille mig noget svensk skærgård-agtigt noget.

  Jeg bliver aldrig den store sejler, men hvis det skulle være, ville det være et af mine øverste forslag på listen :)

  /Helle
  hdl1010@hotmail.com

  ReplyDelete
 19. rundt i det danske land brnhlm eller kbh hvem ved,alt kan ske

  vh kristina
  kris-27@live.dk

  ReplyDelete
 20. hvis jeg er så heldig, at min forsvundne kat er kommet tilbage... bliver jeg klart i Randers, til der er ro på igen
  piahaun@gmail.com

  ReplyDelete
 21. New York er virkelig en fed by, men utrolig varm om sommeren - så der ville jeg nok vente med at tage til og eventuelt bruge en efterårsferie på det.

  Sommer kræver strand i min verden, og der er Bornholm virkelig en skøn lille perle. Jeg er selv derfra, men er bosat i København, og jeg sukker hver sommer efter at komme hjem til sol og strand. Der er et væld af havnefester, hvis det er i den retning ferien frister ellers kan man hygge et i sommerhus med venner og familie :)

  God sommerferie :)

  ReplyDelete
 22. Jeg vil gerne sejle til New York :) Håber at jeg er den heldige :)

  ReplyDelete
 23. Jeg er heller ikke god til sommerferie planlægning og er bestemt ikke på forkant. Slet ikke efter jeg har fået min datter i vuggestue, hvor de skal have ferie ønsker i januar/februar... øhh, det ved jeg da ikke?!

  Mht. destination så er der jo mange muligheder. Jeg tænker først Anholt, der er noget specielt ved de danske øer.
  Men det er der jo mange der syntes, så der ligger jo maaange i de havne.
  Jeg ville nok gå efter en lidt mindre og ukendt dansk ø i det sydfynske øhav.

  ReplyDelete
 24. Jeg ville nok sejle til Bornholm. Jeg var på studietur dertil i folkeskolen, og husker det som et fantastisk sted.
  louisehede1989@gmail.com

  ReplyDelete
 25. Jeg vil gerne prøve at sejle til Bornholm, af den årsag at jeg aldrig har været der før :D Men hvis jeg skulle vælge noget velkendt, vil jeg hellere tage på kanalrundtfart i København :)

  Mvh Caroline
  tigerdyr107@gmail.com

  ReplyDelete
 26. Læsø :) Det er en destination, jeg længe har haft ønske om at tage til. Bornholm er også med i top 5. KH K :)

  ReplyDelete
 27. Jeg ville sejle til bornholm. Ø'en der har alt til at gøre en ferie perfekt - anderledes landskab end det hjemlige, gamle borge med en snært af romantiske historier, mad i gastronomisk verdensklasse, en sø der svarer igen når man råber, fantastiske isvafler med guf og ikke mindst en stemning der er ubeskrivelig (mest i solskinsvejr).
  Mvh Stine BB

  ReplyDelete
 28. Mine børn er lige kommet hjem fra Skagen og jeg er lidt misundelig over at jeg ikke var med.. Så jeg stemmer på Skagen!

  ReplyDelete
 29. Jeg ville sejle til Sejerø. En fantastisk lille ø i roligt tempo, hvor jeg er kommet hver sommer hele mit liv :)
  Julie (j.rindom@gmail.com)

  ReplyDelete
 30. Jeg kender alt til at være sent ude med sommerferieplanlægningen. Men nu lykkedes det os endelig at få bestilt en bondegårdsferie. Så hvis turen ikke gik til Italien, ville jeg helt sikkert sejle til Langli med den smukke natur og det rige dyreliv eller besøge skønne Fur, hvor jeg ville spise selvfanget fisk og drikke en god øl fra bryghuset. Men jeg ville bestemt heller ikke have noget imod en sejltur til Fanø, hvor jeg ikke har været, siden jeg var helt lille... :-)

  God sommer!
  Katrine / keas80@gmail.com

  ReplyDelete
 31. Wauw, smukke plakater og en vild konkurrence :)
  Jeg ville helt sikkert helst sejle til New York, der er skønt - også om sommeren!!

  ReplyDelete
 32. Jeg utrolig gerne gense Allinge Sandvig og det ville være skønt at sejle dertil.

  ReplyDelete
 33. Jeg ville nok sejle til Læsø (igen) efter en superskøn uges ferie sidste sommer :)

  mvh. Anne - annehvelplund@yahoo.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hurra Anne! Du har vundet 2 fine plakater. En mail er sendt afsted:-)

   Delete
 34. Bornholm - uden tvivl! Der er bare noget over den ø og sommertiden.

  ReplyDelete
 35. Om blot to dage får jeg en fine hue på! - og den har jeg tænkt mig at lufte i flere dejlige sommerbyer tæt på vandet. Planen er ikke at sejle, men cykle i løbet af denne sommerferie, rundt i det nordsjællandske sommerland med min kæreste, venner og familie til de mange skønne sommerbyer, hvor sommerbutikker, loppemarkeder, IS, sol og vand alle skal møde min fine nye hue!!
  - Planen er; Gilleleje, Rågeleje, Tisvildeleje, Hundested, Liseleje og andre skønne steder jeg møder på min vej.

  Jeg mødte for første gang, for ikke længe siden, de fine ViSSEVASSE plakater - og flere af dem, står allerede på min student/20 års ønskeliste.

  (sendt fra kærestes google account)

  ReplyDelete
 36. Flot plakat. Jeg ville sejle til New York, hvis ikke det tog så lang tid. Inden for landets grænser ville jeg nok tage Århus, da jeg har hørt meget godt om byen, men har desværre aldrig selv oplevet den. Sidst men ikke mindst, min hjemby København, en by med mange kulture og mangfoldighed.

  vh. Anne anne.kolby@gmail.com

  ReplyDelete
 37. jeg ville sejle til roskilde og på festival :-) Billetten er netop i hus! Det kunne også være lækkert med en tur til holland+husbåd.

  ReplyDelete
 38. Jeg ville sejle fyn rundt - og helst ligge i stavnen på en båd med sejl og mast, og lade fingrene tegne streger i vandoverfladen.

  ReplyDelete
 39. Jeg ville gerne sejle til Bornholm og nyde den skønne natur :D

  charlottehansen83@hotmail.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Byen vil så være Rønne :D

   charlottehansen83@hotmail.com

   Delete
 40. Hvis jeg bare skulle ønske, så ville jeg gerne til New York, og skulle jeg vælge mere dansk, så er Bornholm også højt på listen. I virkeligheden går turen dog til Blåvand :-)
  /tina

  ReplyDelete
 41. Vil vildt gerne til Rønne, bare generelt Bornholm! Har været så mange forskellige steder men aldrig Bornholm! God sommer ;-)
  Mariaelmelund@live.dk

  ReplyDelete
 42. Jeg vil gerne sejle til skagen, og se toppen af Danmark ;)
  Maria Møller // mariamoeller@live.dk

  ReplyDelete
 43. Skarø er rigtig rigtig hyggelig også har de latterlig go is!
  Mvh Sisse
  Sizze86@gmail.com

  ReplyDelete
 44. Mega fede plakater og jeg er i den grad med

  sejle ja så skal man jo være søstærk hvis man skal hele vejen til new york
  men trianglen vil da heller ikke være af vejen!!''

  xxx for at jeg er den heldige!

  ReplyDelete