Monday, June 10, 2013

Apartment spam -bedroom

Nå, nu er mine Apartment spam indlæg nået til soveværelset. Også her skal der være lækkerheds kunst i masse vis! Man er vel ikke kunst tosse for ingenting:-)?

Min altan har udgang fra soveværelset så der skal være en god passage dertil og der skal samtidig være ganske rydeligt når nu det er et rum der skal bruges til andet end tøj og soveri.

Derfor er jagten også gået ind på det ideele klædeskab. Nøjsens det er en dyr investering. Har aldrig skulle købe klædeskab til en bolig før så blev noget overrasket over selv IKEAs høje priser på det område... Hvad har i af erfaring? Er skydelåger bare så meget smartere end alm låger?

//Now my Apartment Spam post has moved to the bedroom. I still need lots of space for my wonderful art...

But what about closet space for all my cloths? It is the first place i will live where i have to buy a closet myself, so i am a bit lost in this matter...
Fra Emmas designblogg
Alt for damerne

Tenka Gammelgaards soveværelse

PAX Garderobe m skydedøre IKEA 10 års garanti.  Læs betingelserne i garantifolderen.
Pax system fra IKEA


Garderobeskab med ben - pr.rum bredde 300 mm

Locker skabe fra Ojega

Garderobeskab

Trævarefabrikernes udsalg

4 comments:

 1. Øv, sendte en besked fra min mobil, men det lykkedes åbenbart ikke! Så nu får du lige en forkortet version.
  Da vi flyttede ind i vores hus stod der i forvejen en IKEA skab - væg til væg og gulv til loft. Men kun med gardiner for. De blev fjernet som noget af det første. Da vi synes låger var alt for dyre, prøvede vi at bruge IKEAs lamelgardiner. Det fungerer bare så fint :) Der hænger 5 i 3 baner i loftet - det kostede os 1000,- og kan hurtigt skiftes ud, hvis vi vil have andre farver/motiver.

  Håber det kan bruges

  ReplyDelete
 2. Vi har garderobeskabe fra IKEA: Det er egentlig produceret som tv-møbel tror jeg, men vi har sammensat det som garderobeskabe. De er ikke særligt dyre, og så er de kun 40 cm i dybden, hvis lige frigiver lidt ekstra plads. Jeg har lige skrevet om dem og vist billeder på min blog, hvis du vil se dem.

  http://kiddocph.blogspot.dk/2013/06/pladsbesparende-garderobeskabe.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tusinde tak for info. Jeg endte med et fra Jysk. Det er super fint, stort og så var det 2000kr billigere end Ikea!? Skørt, men sandt:-)

   Delete