Tuesday, June 18, 2013

Sorry...

Sorry... Jeg har i den grad været væk fra bloggen -ikke i indlæg, men den "ikke pre-fabrikerede" indlægs rutine. Årsagen er min flytning og det dertilhørende manglende internet... Hvorfor vidste jeg bare at Stofa ville kludre i flytningen??? Nå men anyway, nu har jeg lige tilsnusket mig ordentligt internet et andet sted for en times tid:-). Og Stofa, få det så fikset...

Ja, nu er jeg som sagt flyttet. Og sikke mit hjerte er ved at svømme over af glæde hver eneste dag jeg træder ind ad min nye dør... Er så ufattelig glad for mit nye hjem. Der er højt til loftet, masser af lys og så vanvittig mange hvide vægge der skriger på kunst! Dog har jeg sat mig den begrænsning at jeg ikke må hænge kunst op før møblerne har fået deres plads... Bum. Det er en udfordring for mig.

Nogle af de ideer jeg pt overvejer til mine vægge får i her en forsmag på:

//Now I have moved, but still no internet... Why do these things never work right away?  Anyway, that means i have had a lot of time to think about good ideas for my new biiiig white walls...Boligliv


Kids Bookcase: Lime Steel Wire Bookcase in Bookcases | The Land of Nod

En tråd reol i metal til mit lille "kontor" hjørne. The Land of Nod

Monday's quick start: Ohhhmhhh ... Copper Confetti

Kobber farvet dots/wall stickers for at få it-farven ind i mit hjem... Måske til soveværelset. Fra OhhhMhhh

.

Mangler virkelig en knagerække i soveværelset. Gangen er beboet af en "Hang it" fra Eames, men noget enkelt til soveværelset kunne være et hit... Bloesem blog


2 comments:

  1. Sikke nogle skønne og inspirerende billeder! Jeg er spændt på at se billeder fra dit nye hjem. Tillykke med det :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. De kommer de kommer... Synes bare ikke der er så meget at vise endnu:-)

      Delete