Sunday, June 16, 2013

I got a tip...

Som tidligere nævt ELSKER jeg at få henvendelser fra dygtige mennesker der har lyst til at dele deres sager med mig, og derved måske med jer hvis det finder vej til bloggen her...

Og en af de henvendelser er fra Martin Bay der er den ene halvdel af firmaet Foto Factory -"indret med moderne fotokunst". Jeg har tidligere vist sager fra dem (her), i den tro at det var Nordic Appeal der var afsender af produkterne. Men næh nej, der fik Foto Factory rettet mig og derved åbnet mine øjne for deres coole og anderledes koncept.

De henvender sig egentlig til virksomheder, forretninger, butikker osv, men vil mægtig gerne lave seje ting til private også. Uhh, elsker de dersens steder der er med på sjove ideer...

//Check out Foto Factory who makes cool and different photo solutions for companies and special assignments for private costumers.

All pictures are from Foto Factory

Digitalt Stoftryk - Foto på lærred

Foto på lærred

AluDiBond - Foto under akrylglas


Foto under akryl glas

Fotoblokke - Foto på 2cm hvid blok

Foto på 2 cm hvid blok. Især denne løsning er jeg meget vild med. Jeg har fx fået min signeret EDITION plakat som dygtige 'a mile in the woods' står bag, klæbet op på en hvis skum blok og hængt op på væggen i en pink snor. Det er dog Lyrum Rammer der fiksede den sag.

No comments:

Post a Comment