Tuesday, June 4, 2013

My life lately... Part 2

Den sidste tid har også budt på MANGE flytteovervejelser. Altså lejligheden er fundet, men tålmodigheden synes der er laaaaaaang tid til den 15 juni! Derfor cykler jeg flere gange om ugen forbi den nye lejlighed på vej hjem fra job, bare lige for at kigge...
 
Nu har jeg opdaget at nabo lejligheden er til salg så jeg har luret og luret billederne og den udsigt jeg også næsten får om snart!
 
Vil du se alle de ting og sager jeg overvejer til mit nye hjem?
 
 
Så tjek HER, HER og HER...
 
 
//I am moving...
 
 
 
Derovre, helt til venstre i billedet oppe på 4 sal kommer jeg til at bo...
Så stor bliver min altan desværre ikke, men tilgengæld kommer den til at være lidt mere til højre så jeg får sol midt på altanen i længere tid end denne (ja det gælder jo om at finde det positive ik?:-)). Billederne er lånt fra Nybolig

2 comments:

  1. Stort tillykke med den ny lejlighed Anja:-) Det er altså lidt spændende med nyt sted at bo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak søde Karina... Er virkelig også et ventet nyt hjem. Har skam boet tip top lækkert længe, men nøj jeg glæder mig alligevel til nye omgivelser, mere plads og den famøse altan:-)

      Delete