Wednesday, May 1, 2013

Apartment spam...

Som lovet... Hermed første omgang lækkerhed som jeg ønsker mig til min nye lejlighed. Gik du glip af indlægget om min kommende flytning? Så kan du tjekke det lige her... Om jeg stadig glæder mig som en gal? JA! :-)

//As promised... Here is the first post with cool decoration which i am dreaming of for my new apartment. Did you miss out on the post where i announced that i will be moving? Check it right here...

etageres

Er virkelig kommet i hylde mode så selvfølgelig skal der være hvide hylder på væggene i mit nye hjem... (ps. det er også noget billigere end at udbygge min At-bo reol...). Dette billede er fra den norske blog Babyramen. Tjek lige bloggerens shop mens du lurer for der kan de smukkeste thedåser og japansk papir jeg kun turde drømme om findes.


La maison d'Anna G. blog

Hvide/lyse vægge så langt øjet rækker... Mums. Jo og så det fine bord, kurven og hjerte billedet på væggen ønsker jeg mig også. Set hos Anna G


Hunch,: på besøg hos Anette

Sådan må der gerne komme til at se ud ved siden af min espresso maskine i det nye køkken. Billedet er fra Boligliv, fundet på bloggen Hunch

1 comment:

  1. Det bliver så spændende - håber på at du laver en boligreportage :)

    ReplyDelete