Sunday, May 26, 2013

Are you an artist?

Jeg har tidligere vist fine sager fra nye dygtige kunstnere der selv har henvendt sig til mig, og jeg eeeeeeelsker det! Derfor er dette en opfordring til alle jer der har noget spændende at vise -send mig en mail (anja.vind@gmail.com). Hvem ved, måske er du en kommende EDITION deltager, materiale til et blog indlæg eller en god historie der hvor jeg kommer og der hvor jeg kender nogle.

Måske har du et link, et fif eller en god ide til blogindlæg eller en kunstner jeg skal kigge nærmere på -så vil jeg også mægtig gerne hører fra dig!

//I love gettings emails from new artists, already known artists who has new material or good ideas from followers who knows a cool art webshop ect. If you have any hints to something exiting in the world of art, pls feel frre to send me an email (anja.vind@gmail.com).

Lets share the good ideas!

Fra boligliv.dk

2 comments:

  1. Ikke fordi jeg vil anmelde mig selv, men nu tillader jeg mig alligevel at gøre det. Så hvis du har lyst, er du mer end velkommen til at tage et smugkik ind på min blog, hvor jeg laver alt lige fra smykker, syning af grafiske puder, tegner, laver mosaik, syr gammeldags bamser af mohairstof, fletter tasker mm. Mvh helena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kære Helena. Tak for kigget på din blog og tak fordi du følger med herinde:-). Kh, Anja

      Delete