Tuesday, May 7, 2013

New introductions...

På det sidste er jeg blevet præsenteret for nye navne, nye for mig hvertfald, på kunst fronten, og sikke fantastisk det er. Nogle har selv henvendt sig til mig (fortsæt endelig med det -jeg elsker det!!!), andre har jeg hørt om fra kollegaer og nogle er spottet på min evige søgen til bloggen her. Hvad siger i til de nye stjernefrø her?

//Lately I have been introduces to several new names, new for me atleast, on the art scene. Some have contacted me directly (pls keep doing that -i love it!!!), others my collegues have told me about and many I have found on my continuing search for items for this blog. What do you think about these new artists?

Image of wasp

Ditte Marie Drehn er en af de dygtige der selv har kontaktet mig efter vi har fulgt hinanden på bl.a Instagram og Facebook. Dejlig enkel og finurlig streg.


Texture-print no 5

Geo-print no 4

Sarah Maria Riegel hos Cathu

En fra EDITION ventelisten der desværre ikke fik en stand i denne omgang er flying goat circus. Fine sager har de!


Projector Art Print

Anders Holm fik heller ikke en af standene til EDITION da de lynhurtigt var udsolgt. Heldigvis kan du købe hans seje sager hos Society6 

2 comments: