Sunday, May 19, 2013

Alt det sker der...

Åhh hvor jeg dog elsker det liv, foretagsomhed og gejst der er i kunst og kulturlivet i Aarhus og omegn for tiden!

Så mange markeder skyder op, loppemarkeder arrangeres og udstillinger åbnes, og ved i hvad? Jeg tror der er plads til alle...

Tanken bag EDITION og bloggen her er netop at eksponere talenter og viderebring lækkerier -og jo flere vi er der gør det (med en vis standart, bevares), jo mere talent tror jeg også på vi finder, udvikler, giver et skub, exponere og alle glædes af, og over.

Jeg har allerede med glæde delt ud af min EDITION erfaring og kontakter til de der har haft lyst til at gøre brug af den, og deler/modtager gerne meget mere erfaring med andre arrangører og iderige folk! kontakt mig endelig hvis du har ideer, spørgsmål, gode råd eller andet der kunne komme noget spændende ud af...

Det er med stor glæde jeg her har samlet nogle af de ting og sager der sker i det aarhusianske inden for den nærmeste fremtid:


Cover Photo


Latinerkvarteret i Aarhus afholder både en festival og nu også et helt nyt Kunsthåndværkermarked den 25 maj. Her kan du møde 40 dygtige og erfarne kunsthåndværkere indenfor keramik, glas og textil. Det er et marked hvor den helt store pengepung skal med -håndværket koster knaster...


Nr 4, Kunsthåndværk - Aarhus, Denmark

Og sørme om ikke Butik Nr 4  i Gl. Munkegade i Aarhus C afholder deres årlige majmarked den 25 også... Heldigvis er der meget kort vej her til fra latinerkvarteret.

I Nr. 4 møder du 20 professionelle designere og kunsthåndværkere der sælger ud af frasorteringer, årets eksperimenter og 2.sortering.


Cover Photo

Nå ja, for at blive i samme område afholdes der den 25+26 maj Luksus Loppis i gården ved Aarhus Kunstakademi. Hvis du mener at kunne genkende stegen fra ovenstående -ja så er det nemlig dygtige 'a mile in the woods' der står bag. Hun lavede også EDITION plakaten:-)


Photo

Ja og pop-up EDITION afholdes i forbindelse med A night in Paradise i gården hos biografen Øst for Paradis. Mød 7-10 kunstnere, illustratorer, grafiker, keramikere og designere samt et helt line-up fra den kulturelle verden inde i biografens sale, foyer og gange... Alt er gratis, så kom fobi og oplev en anderledes aften i og udenfor biografen.


Cover Photo


Vestergade fest i, ja Vestergade, afholdes den 1 juni og er hvert år et dejligt mix af musik, mad, sjov og nye tiltag...


Cover Photo

Selvom jeg snart flytter fra midt-midtbyen og til lækre Frederiksbjerg kan jeg godt klappe i mine små hænder over alt det der sker lige midt i byen. Dejligt med en by der gør det muligt at afholde offentlig arrangementer midt i centrum.

Endnu et af dem, er det tilbagevendende loppemarked i Mølleparken som Foreningen Flagstangen står bag. Resten af året ser deres plan således ud; 9. Juni, 14. Juli, 11. August og 15. September

6 comments:

 1. Hvad med den 2. juni - der skal jeg til Århus???

  ReplyDelete
  Replies
  1. Den 2 juni er der baggagerumsmarked på Ingerslev Plads -bestemt et besøg værd!

   Delete
  2. Hvis vejret er godt kan man tage en tur ned på stranden ved Tangkrogen-Ballehage, hvor Sculptures by the Sea afholdes hele juni måned :)

   Delete
  3. Det plejer nemlig at være en rigtig god oplevelse...

   Delete
 2. Synes da også lige at Art Weekend Aarhus skal nævnes :)
  Det bliver afholdt i weekenden 24-26 maj.

  https://www.facebook.com/events/180175302140232/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja for den da! Også en vigtig event. Tak for info:-)

   Delete