Monday, May 20, 2013

pop-up EDITION...

Tirsdag den 28 maj fra kl 19-21.30 er EDITION på banen igen med en mini udgave til årets A NIGHT IN PARADISE i biografen Øst for Paradis i Aarhus.

Der vil være 7 deltagere der sælger af deres lækkerier til de hvide vægge og den hvide bolig. Desuden kan du deltage i alle de andre herligheder Øst for Parsdis har linet op for publikum. Der vil være jazz, øl salg, lækkert kaffe, kortfilm udenfor når mørket falder på, litteratur oplæsning, teater og meget mere. Det hele er gratis at deltage i.

Find pop-up EDITION i gården.


Vi ses

Kh, holdet bag EDITION


Image of Pingviner Flyver Med StilAltid fantastiske Karina Bækkelund kan findes til pop-up EDITION.
Stine Kiel Hviid havde markeds debut under EDITION i marts, og siden er det gået stærkt for Stine og hendes personlige illustrationer. Du kan erhverve dig en af personlighederne den 28 maj.
Karina Petersen tegnede det fine EDITION e på et af postkortene og deltager nu med hendes seriegrafiske tryk der alle er nummereret og signeret.
Jesper Juul Sehested Pedersen sælger sine grafiske værker i butikken Tank i Aarhus -du kan møde ham den 28 maj i gården ved Øst for Paradis.
Som lovet er Lærke Langballe på pladas til pop-up EDITION med hendes sjove og anderledes keramik.


fjer Billede

Sine Bjørn er en af de fantastiske mennesker der har henvendt sig til mig og derved introduceret mig til en nyt fantastisk univers. Er helt vild med Sine's sort/hvide illustrationer der findes i flere forskellige størrelser!
Julie Damhus er ikke bare en dygtig smykkekunstner, hun er også helt utrolig sød. Det i kombination er klart en god egenskab for at være deltager til pop-up EDITION den 28 maj. Kom forbi og se hendes alsidige smykker i keramik, plexi, filt, skind og meget mere. 

2 comments:

  1. Hvor er det bare (endnu) et godt initiativ, jeg glæder mig i hvert fald :o)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fedt! Kom endelig og hils på mig -det kunne være så hyggeligt.

      Delete