Wednesday, May 15, 2013

On the pinboard...

Noget af det første jeg fik "installeret" på mit nye job var ophængning af 2 gigantiske opslagstavler bag mig. På den måde har jeg hele tiden et visuelt billede af hvad jeg arbejder med, kunne tænke mig at arbejde med og hvilke ordre der er igang samt gode/sjove og inspirerende samtale emner med kollegaer der lige kommer forbi for at se hvad jeg nu har fundet på...

Hvis ikke det nemt kunne virke så rodet ville jeg ønske mig opslagstavler i mit nye hjem også, men med alt mit kunst tror jeg at helheds billedet af mit hjem vil bliver for larmende, rodet og stressende, men man kan jo drømme, og om ikke andet -så kan jeg finde inspiration i disse billeder til indretningen min arbejdsplads...

//On my new job, I just got 2 huge pin board behind me so i have a visuel overview of things i am currently working on, incoming orders and great conversation starters with my co-workers when they just pops by to see what i am working on now...

modern-wall-storage-decor-Suburbia-note-design-studio


Fra svenske Note design studio
Charlotte love


OYOY Kork Opslagstavle Stor

OYOY kork opslagstavle
Lisa Grue for Boligliv

No comments:

Post a Comment