Wednesday, May 8, 2013

Birthsday month...

Juni måned er store-fødselsdags måned i min familie da både store A (den ældste nevø), min søster og svorger har fødselsdag inden for samme uge. Derfor gælder det hvert år med at være lidt på forkant og overveje gaverne i god tid for ikke pludselig at panik-shoppe rundt efter den perfekte fødselsdagsgave. Hvis ikke i har luret den, så går jeg meget op i den-helt-rigtige-gave til enhver lejlighed.

Da min søster og familie også er ved at flytte tænker jeg lidt om det skal være lækkerier til deres nye vægge der skal være i årets pakker. Her er nogle af mine overvejelser i den retning...

//June is the big birthsday month in my family as both my sister, eldest nephew and my sisters husbond is celebrates within the same week. That means that I always start looking for the perfect gifts quite early as i love to find the right things for them.

As they are also moving soon, i think this years gift should be for their walls. Here are some ideas...
Denne kunne være ret sej til drengeværelset. Zoo plakat tegnet i år 1903.Denne kunne også være ret sjov til min nevø. Vejskilte af Ole Søndergaard
Da jeg arbejde som afvikler og koordinator hos Aarhus Festuge sidste år fik jeg skaffet en af plakaterne til mig søster da hun er helt vild med den -måske jeg skulle stjæle den tilbage fra hende og så den sendt til indramning og så overrække den til hende gave?

Mette Hørsted var deltager på EDITION og min søster fik handlet lidt hos hende -måske jeg skulle købe en A3 plakat her.


Ved også at min søster ærger sig lidt over hun ikke fik fingrene i nogle af Kirstine Kirk aka Skidt&Kanels fjer og biller. Jeg må hellere holde øje på Kirstine's FB side om hun pludslig får nye værker til salg!

No comments:

Post a Comment