Sunday, April 21, 2013

More walls for me!

Yes! Jeg skal flytte! Flytte til 67 kvm med ALTAN vel at mærke. Jeg er så glad, så glad, så glad og har glædet mig til at skrive dette indlæg. Jeg får så mange vægge nu, og de er alle sammen rungende hvide... Måske jeg nu får plads til alle lækkerierne der stå, ligger, er gemt væk og bare savner lidt opmærksomhed af en hvid væg -foruden de mange mange mange der allerede hænger på mine nuværende vægge.

Så farvel Aarhus midtby og hej hej Frederiksbjerg. Fra den 15 juni vil jeg være at finde osende rundt hver lørdag til torvedag og hver søndag når der er baggagerumsmarked på Ingerslev (se Leizy B' oversigt her) -mit nye hood... Nå ja, og alle de andre eftermiddage kan jeg finde på min ALTAN med en kop kaffe, en bog og lidt sol i ansigtet. Hold nu op jeg er glad!

Så det næste stykke tid håber jeg i vil bære over med lejlighed og altan spam her på bloggen, Instagram og på Pinterest:-)

Go' søndag

//YES, I will be moving! To 67 kvm of white walls and with a lovely balkony where I will get the afternoon and early evening sun. I can not wait... And I could not be happier:-). So hope you will bare with my apartment and balcony spam here on the blog, on Instagram and on Pinterest...

Have a lovely Sunday

5 comments:

 1. FEDT! Tillykke - Frederiksbjerg er et fantastisk sted at bo - og så vil jeg glæde mig til en masse indretningsindlæg fra dig ;o)

  ReplyDelete
 2. Fedt- og tillykke med legligheden. Bor selv på Frederikbjerg og det er et skønt område :0)

  ReplyDelete
 3. Stort tillykke. Bor selv på Frederiksbjerg og jeg elsker det. Er sikker på du nok skal blive vild med det.

  ReplyDelete
 4. Fedt :) tillykke med lejligheden. Det er det dejligste sted i hele Århus :)

  ReplyDelete
 5. Så flytter du op i mit hood – her er dejligt :) Glæder mig til en masse inspirerende boligindlæg fra dig! Kh. Maria

  ReplyDelete