Monday, April 8, 2013

Can not wait...

Selvom jeg er i Spanien, får i en lille update da min yndlings kunstner over dem alle (ja undskyld til alle jer der også er så dygtige og som jeg også er helt helt vilde med) er klar med en ny udstilling. Det er ingen ringere end Cathrine Raben Davidsen!

"Trickster" er titlen udstillingen der vises på galleriet Hostrup, Pedersen & Johansen i Valby indtil 14 juni 2013. Cathrine Raben Davidsen viser hendes nyeste monotypier, træstnit og litografier.

Hvis du søger på Cathrine Raben Davidsen ude i bloggens højre side, ja så vil du finde ganske mange tidligere indlæg hvor jeg har vist mine drømmkøb og/eller allerede indkøbte værker fra denne fantastiske kunstner...


//My all time favorite artist, Cathrine Raben Davidsen is back with a new exhibition at the gallery Hostrup, Pedersen & Johansen ! I can not wait to see it...


Billederne er fundet på magasinet RUM's hjemmeside.

No comments:

Post a Comment