Monday, April 22, 2013

Re-use this...

Ja, jeg er en sucker for gallerihylder! Se bare mine egne vægge her... Det er en ret ny kærlighed, men bestemt ikke en der skal glemmes nu jeg skal flytte (vil du se hvor jeg flytter hen? Så kig lige her...).

Har planer om at støve samtlige loppemarkeder af for gamle Scrabble spil denne sommer. Mit nye soveværelse kunne godt have disse fine hylder!

//I love gallery shelves! A new love for me, check here how it does look at my house today. This summer I will be searching all the fleamarkets for old Scrabble games so I can make the below in my new bedroom (do you want to see where I will be moving? Check it here)...Present&Correct blog post

4 comments:

 1. Ideen med scrabble brikkerne er alt for fin. Bliver måske nødt til at stjæle den fra dig:-)

  Anna
  http://colourfull-ink.com/

  ReplyDelete
 2. Noget siger mig at der bliver loppe-kamp om spillene efter det her indlæg! Vildt god idé!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bring it on!;-). Måske man kunne udbygge ideen med Rummikub, kalaha eller ligefrem starte en scrabbel sort-børs:-)

   Delete