Saturday, April 27, 2013

For the traveller..

Det lyder skørt for mange, men noget af det jeg ikke savner fra mit "gamle" liv er alle rejserne... Er virkelig glad fra at holde en pause fra pakke kuffert, sidde skørt i et fly i mere end 10 timer, lufthavne, hoteller (lækre hoteller, bevares, men min egen seng er bare bedst), arbejde som en gal i en uge, pakke kuffert igen, sidde i flyet i over 10 timer igen, hjem til en kold lejlighed, pakke kuffert ud igen og så det hele om igen et par uger efter... Jo jo, der har også være timevis af sjove, gode, fantastiske oplevelser, men tror det er meget godt med en lille rejse-pause et par år:-)

Dog kender jeg en del der stadig lever det liv, og nedenstående plakat viser egentlig meget godt den orden, struktur og enkelthed der må være i den verden for at den fungere... Okay, pånær mundharmonikaen og banbanaen;-)

//Something I do not miss from my old life is all the travelling... Packing my suitcase, sitting strangely in an airplane, hotels, working like crazy for a week, packing me suitcase again, ect... I still know a lot who lives like that, and below poster shows quite well how much structure and simplicity that life style requires -okay exept the banbana and the music instrument;-)Traveler Art Print

Society6

No comments:

Post a Comment