Wednesday, April 24, 2013

Gallery V58...

Et af mine yndlings gallerier i Aarhus er Galleri V58 i Vestergade -eller det vil sige, det LÅ i Vestergade for i fredags var der åbning af galleriet på en ny adresse i den smukkeste gennemrenoveret bygning "Mejlen" fra 1883 på Hans Hartvig Seedorff Stræde i Aarhus. En bygning der emmer af historie fra den gang det var et børneasyl for "byen mindre velstillede børnefamilier".

Havde egentlig bestemt mig for ikke at tage til åbningen -efter første arbejdsuge på mit nye job var det snare en lur og stille fredag der trak, men men når en kollega fra mit frivillige job i Kunsthal Aarhus lokkede lidt...

Bobler, taler, smukke rammer og skøn kunst i en blanding kan jeg ikke sige nej til!

Jeg har et par værker fra 2 af galleriets faste kunstenere og nu da galleriet er flyttet i så smukke rammer ender jeg helt sikkert med flere...

//Re-opening reception of the gallery V58 in Aarhus last Friday...


No comments:

Post a Comment