Tuesday, April 23, 2013

When you need a little help...Gentle Reminders Pencils- Pink, Set of 6

Brug den blyant der passer til dit humør, eller til det humør du prøver at få... Fra Etsy


Egopepcid® 500mg // 50x70cm

Denne kræver en forklaring; Tekst: "EGOPEPCID® 500mg"
"Each capsule contains sufficient shutthefuckupphosphate to calm extremely inflated egos and egocentric behavior". No 17. ha ha ha, jeg griner stadig!
 
 
Timeless Date
 
Jeg var forbi Bolia den anden dag, bare liiige for at kigge. Der er godt nok kommet mange fine sager! Desværre synes jeg også prisen er steget lidt... Hrm, sådan kan det jo gå for selv det bedste firma. Denne "date terning" eller hvad den nu skal kaldes er rigtig fin. Den er noget størrer end jeg havde regnet med -så nu kan jeg også se datoen uden brille:-) Smart... Bolia.com

No comments:

Post a Comment