Saturday, April 13, 2013

Their new home!

SÅ! Nu er mine egne EDITION køb kommet hjem. De har været til indramning, selvfølgelig hos dygtige Lyrum Rammer, og sikke et fantastisk resultat. Det er helt utroligt hvad rammer kan gøre... Jeg er helt forelsket i fyrtræsrammer -ved det sikkert klinger helt frygteligt i manges ører, men jeg synes det er så smukt og virkelig giver værket inde i rammen et enkelt udtryk.

Nu er "problemet" blot at få plads til lækkerierne på mine vægge. Jeg har tidligere skrevet om "a new wall" og hvordan jeg påtænker at tage alt ned og hænge det op på ny.

//YES, my purchases from EDITION is now collected from framing and what a result! I am so happy for the frames I chosed as I really believe they highlights the best from the art inside. Now I only have the "problem" of where to hang it.. Earlier this month I wrote about "a new wall" and how I will try and remove everything from my walls and hang it all in a new way/combination.

KIEL (Stine Kiel Hviid), My Buemann & Rune Christensen, Liisa Wickström og Marie Moos (denne nåede jeg ikke at købe på EDITION, men heldigvis er det muligt at erhverve sig den i 1+1 textil i Aarhus)

No comments:

Post a Comment