Tuesday, April 2, 2013

A new wall?

Jeg fik fundet lidt på EDITION til mine vægge. Ja man skulle tro jeg slæbte det ene værk hjem efter det andet som arranggør, men nej. Jeg nåede det simpelthen ikke! Og 1-2-3 så var alt pakket ned og de fantastiske deltagere var godt trætte og på vej hjem. Synes også det var ret svært at vælge. Ved jeg ikke har været den eneste med det "problem" -når der er SÅ meget godt samlet et og samme sted kan det være helt vanskeligt at tage en beslutning... Hørte jeg en tænke luksus problem?

Noget af det jeg dog fik med hjem kan i se nedenfor. Så kommer den næste udfordring jo -jeg har ikke plads på væggene! Lige nu er værkerne til indramning hos Lyrum Rammer, også her glemte jeg helt at få købt rammer på markedet og nu er de udsolgt dem jeg ville have. Mon jeg lærer at handle når tid er til næste marked? Det håber jeg så sandelig!

Når jeg får mine sager hjem, tænker jeg at tage ALT ned fra stue væggene og hænge det op på ny. Bloggen Boligcious havde en Billedvæggens gyldne snit "how to" guide den anden dag. Den var ret smart -tror jeg prøver at hænge op efter den første mulighed der beskrives.

//I did not buy much on EDITION -even i was arranging it, I just did not have the time to brows around. Also, there was SO much lovely art and design on the same place that i simply had a hard time choosing anything. However I got a few pieces, and now for the next challange... Where to hang it? My walls are filled!

I will try something new and follow a "how to" guide about how the professionel way of placing art is. I saw one here...Et print af Rune Christensens nye samarbejde med My Bueman havde jeg bestemt mig skulle være mit -og det blev det. Ikke originalen, men et af de limited edition prints der havde verdens premiere på EDITION! Sejt! Også Liisa Wickströms fortoltning af "gamle mænd" havde jeg drømt om inden markedet. Ærger mig nok lidt over jeg ikke valgte en original frem for et print... En Camilla Boman origami æg og påske plexi Hangaround ophæng fra Spagat kom også med hjem.
Monsteret yderst til højre i den øverste række var jeg nødt til at eje. Jeg har ikke meget i sort/hvis på væggene -og intet monster med hat! Jeg har damer med fugle, hunde med diamanter og mænd med muselmalet kopper -så i kan nok forstå det var et must at få købt et hatteklædt monster fra super seje Marie Moos!Karina Petersen var så fantastisk at lave et af EDITION postkortene. Derpå var dette E i sort/hvid. På EDITION kunne du også købe en seriegrafisk A3 udgave af E´et i Karinas karakteristiske blå/orange farver. Nummeret og signet i en limited udgave på 25 stk.

billedevaeg-plakater-posteres-graifks-illustrationer-indretnin-det-gyldne-snit

Det gyldne billedevægs snit fra Boligcious.dk


2 comments:

  1. Tak for et dejligt marked! Jeg får også meget svært ved at få plads til alle mine nye illustrationer! Men der var simpelthen bare så meget lækkert :-) Jeg har lavet et indlæg på min blog om det skønne initiativ. Tjek det gerne ud :-)
    Mvh. Stine

    aamosen.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Sikke nogle fine ting - glæder mig til at se billeder af dem oppe :) god dag

    ReplyDelete