Monday, April 22, 2013

Aros...

Aros er lige i min "forhave". Det må det da være når jeg kan se museet fra mine vinduer, ikk? Nå men anyway, så tog min ældste nevø på 5 år og jeg for et par uger siden igen på Aros. Det er vi tit, og vi nyder det! Det er ligesom vores ting. Dejligt at have en nevø der gerne deler min kunsttossethed:-)

Vi tjekker altid De 9 Rum og selvfølgelig regnbuen på toppen. Det er standart. Derudover tager vi den aktuelle udstilling i kælderen, og denne gang var det KLEIN / BYARS / KAPOOR. En udstilling der fylder meget -både i omfang, farver og indtryk. Udstillingen er hurtigt overstået hvilket er ganske fint når man er 5 år, lidt træt og gerne vil hjem til moster og se flere tegnefilm:-)

En eksplosion af farver og materialer kan man side...

//About a new exhibition at Aros art museum by KLEIN / BYARS / KAPOOR which I visited a few weeks back with my oldest nephew. An explosion in colors and materials...
 
 
No comments:

Post a Comment