Sunday, April 14, 2013

Málaga, I am in love...

Jeg tog forrige lørdag en ven under armen og fløj spontant afsted til Málaga, og sikke en fantastisk mini ferie! Málaga by er bestemt kommet ind på top 5 over mine favorit byer. Det siger ikke så lidt med så meget jeg har rejt og så mange skønne byer i langbortistan jeg har besøgt. Nu har jeg bevist for mig selv at jeg ikke altid behøver rejse langt langt væk for at opleve, slappe af og nyde.

Det bedste ved vores mini-ferie var at vi virkelig ingen forventninger havde til byen, hotellet eller hvad vi skulle opleve. Derfor slentrede vi bare byen tynd, fik en del kolde spanske øl i solen, spiste pil selv rejer i tallerkenvis, fik underlige tapas retter, drak Sangria, fik liiiidt meget sol i panden før solcremen blev husket, sippet lækre Cortado'er og nævt ca 20 gange om dagen hvor fantastisk det hele var... Savner allerede Málaga!

Grunden til denne ferie lige nu er at jeg starter på et nyt job på mandag... Det glæder jeg mig helt vildt til og sommerfuglene er så småt begyndt at indfinde sig i maven. Det er længe længe siden jeg har haft et "almindeligt" job med arbejdstider, en egentlig chef, rigtige kollegaer og kantineordning:-).

//I just came back from a spontanius Málaga trip. And what a lovely city. I am in love with it and can't wait to get back again. I have been to many wonderful cities around the world, and therefore I was quite surpriced that this Spanish city, only 3,5 hours away from Denmark could steal my heart.

The reason for this trip, is that I will start a new job on Monday. I am SO exited and butterflies has started to fly around. Its been a long long time since I had "a real" job with workinghours, a boss, collegues and a canteen:-)
 
 
 

 

1 comment:

  1. jeg elsker også Malaga og var der for nogle uger siden.
    Rigtig god start på jobbet og stort held og lykke :-)

    ReplyDelete