Friday, January 11, 2013

My wall project -The result...

Som lovet, er her en opfølgning på det væg projekt jeg fik ideen til tirsdag, og vupti, lidt over middag onsdag var min væg helt og aldelels forandret...

Kan allerede nu sige at jeg har fået en ny kærlighed, gallerihylderne. De er SÅ flotte, elegante og billige... Så hvis du nogensiden møder mig i IKEA med 10 gallerihylder under armene, så spænd hurtigst muligt ben for mig... Mit hjem skal IKKE være fyldt af gallerihylder! Basta. Altså hvertfald ikke for mange af dem. Jo måske en enkelt eller 2 i soveværelset. Og en i køkkenet til kogebøger osv? Nej, nej, nej det eventyr slutter her!

Beklager meget de dårlige billeder, men julemanden kom desværre ikke med et sejt kamera til mig denne gang...

//As promised, here is the result of my wall project from earlier this week. I simply love the look and the elegant feeling my livingroom wall suddanly has...

Sorry for the picture quality, but Santa did not bring any camera for me this Christmas.Resultatet af væggen efter 3 stk gallerihylder fra IKEA kom op. 39 kr stykket, en boremaskine, 6 skruer og 1 time senere var det hele klaret. Det var nemt!


 

Væggen som den så ud gør. Huller, misfarvninger, skæve genbrugs rammer og lidt for mange tryk fra Bolig magasinet. Var blevet lidt træt af den retro stemning jeg synes havde sneget sig ind...
 
 
 
 
 
Den nederste hylde ser således ud. Kathrine Holm -købt på Arkitektskolen Aarhus´s julemarked, Gina Thorstensen fra CMYK, gråt blindskrift skilt, vase fra Meyer-Levigne købt på julemarked i KBH og "burn me out" lysestagen.
 
 
 
 
Den midterste hylde er ikke favoriten, men pga tidligere tiders skiftende "udstilling" på denne væg er der nogle huller og lidt halløj der skal skærmes lidt for. Derfor kan det store tryk fra MyminMy kun stå her. Lisa Grue's abe er kommet i ramme, min lille træ svamp og Muuto lysestagen lever her. Siden billedet her blev taget, er min utrolig skinnende guld Lucky Cat også fået bopæl her.
 
 
 
 
Den øverste hylde har fået selskab af Kristina Dam, My Buemann, japanske dukke købt i Hong Kong samt print fra ukendt sted (pga maseri og alt for mange mennesker til FinderKeepers 1 dec i KBH, kan jeg simpelthen ikke huske hvem jeg købte den af. ØV). Update: Kunstnere er Louise Huus -se mere fra hende her...

 
 

7 comments:

 1. Ser godt ud. Hvem / hvad har du stående øverst til venstre?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak! Problemet er at jeg ikke husker det. Kun at det kostede 100kr og blev købt af en ung, og lidt usikker på det med at sælge noget, pige på FindersKeepers... Jeg må igang med detektiv arbejdes!

   Delete
 2. Det fik mig til at tænke på et jeg har set på artrebels: http://artrebels.com/shop/stores/louisehuus/products/5777-diamond-my-friend-ii

  Det ligner da meget godt :)


  -Ikke langt fra tanke til handling. Det ser meget moderne ud i forhold til før. Flot!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yes, det er hende, Louise Huus. Så blev det opklaret. Tak:-)

   Delete
 3. Hvor ser det bare super godt ud - jeg må fluks i IKEA :)

  ReplyDelete
 4. Det ser kanon flot ud.
  Jeg har i lang tid tænkt på at lave mig en billedvæg, men nu bliver jeg jo helt i tvivl om, om jeg i stedet for skal lave en gallerihylde-væg... :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Åhh altså jeg har både en billedvæg og nu også gallerihylde væg så kan godt forstå dit dilemma. Lige nu vil jeg klart stemme for gallerihylderne for de har virkelig løftet min stues look...

   Delete