Thursday, January 10, 2013

Webshop love...

Min søster havde fundet den über-seje hvide magasinholder fra We Shop Design til mig i julegave -den kom leveret, flot indpakket og med den største sløjfe på jeg nogen sinde har set. Og sikke glad jeg blev... Nu er der orden på bunken med magasiner der før boede alt for rodet på sofabordet.

Shoppen hun købte fra er Livingshop.dk og det er da virkelig en webshop fyldt med lækkerier. Her er nogle af mine favoritter til væggene...Magasinholderen fra We Shop DesignBob Noon Blue Girl

Bob Noon, Blue Girl inkl ramme


Bob Noon Stars

Bob Noon, Stars -også indrammet


Going danish "I believe I can fly"

Going Danish, I believe I can fly


Kristina Dam "Simpel House"

Simple House af Kristina Dam (ja hun er altså en af mine absolut favoritter)

No comments:

Post a Comment