Thursday, January 24, 2013

I found it!

Sådan! Der var SKILTET. Den slags skilt jeg har ledt efter længe (se indlæg her). Så er problemet bare at firmaet bag ikke sender til adresser udenfor UK. What to do?

Tror jeg ville skrive et positivt budskab til mig selv og mine gæster, middags menuen til næste madklubs møde, øve den svære stavning med nevøerne eller hvad jeg nu kunne finde på. Hvad ville du skrive?

//Here it is. The SIGN! I have looked for this kind of sign for a long time (see earlier post here). Now the only problem is that the company behind, do not ship to addresses outside of UK. What to do?

I would write a positive message to my self and my guest, the menu for my next food-club meeting or practice spelling with my nephews. What would you write?


Found on Rose & Grey
Found on Brightbazaarblog.com

5 comments:

 1. Ej, hvor er det fedt! Ja det minder om de gamle Modulex skilte. Øv mon ikke der var en mulighed, hvis du skrev til dem :-) har prøvet det flere gange, nogle gange lykkedes det, andre gange ikke :-( ha en smuk dag

  ReplyDelete
 2. Åh, jeg mener jeg så det på en svensk webshop... Jeg synes også idéen er helt i top!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. precious.no - så det var en norsk side... mon ikke de sender til DK ; ) - synes dog at prisen er lidt pebret

   Delete
  2. Yeah! det er jo lige den! Ja, det er en smule dyrt, men har ikke set noget billigere på noget tidspunkt. Mener også Modulex koster over 1000 kr som second hand:-(. Tusinde tak for hjælpen

   Delete
  3. Dejligt jeg kunne hjælpe ; ) Tror også jeg vil ønske mig den selv - til mors dag måske...det må være næste gang jeg skal have en gave ; )

   Delete