Monday, January 14, 2013

Going UP?

Som design, kunst og bolighalløj interesseret tosse som mig, er der ingen tvivl om at jeg skal afsted til Formland om en lille måned (hvis ikke lige jeg istedet ligger i en hængekøje et sted i Thailand!). Jo bevares, Formland har ændret navn til UP, og det skal jeg nok lære en dag... Det er dog stadig en lukket fagmesse med utrolig meget fint på standene.

Dygtige Design Circus med Birgit Tarp i spidsen inviterer i manegen hvor forårets interiør nyheder mixes med lækkert artwork fra dygtige kunstnere og nye talenter. Lyder som det helt rette mix for mig og White Wall Gallery...

Har du en butik, er du indkøber eller har på anden måde mulighed for at hoppe forbi Herning mellem den 2-5 feb 2013, så lad dig inspirere af de dygtige kunstnere!

Se indlæg fra mit besøg på Formland i august 2012 her og i foråret 2012 her.

//Danish interior fair UP where Design Circus will create an area where artwork meets spring interior news...

 


Lene Nørgaard deltager, Louise Breyen er med, den allestedsværende Phucisme kan man også se værker fra. Bl.a altså...


No comments:

Post a Comment