Tuesday, August 14, 2012

Formland...

Yes, jeg er også en af de heldige der i weekenden kom forbi Formland messen i Herning. Desværre uden at køre derfra med den store følelse af begejstring, ny inspiration og de helt rette varer. Jo, bevares, selvfølgelig var der masser af lækre nyheder, men gemt bag utrolig mange rå træ-paller, genbrug og grantræer. For mig kom fornemmelsen af at alle stande og trendzoner havde brugt samme skabelon til at fylde mere, end begejstringen for selve produkterne.

Når det er sagt, er der også fine dimser, dutter og andre uundværlige ting til dit, mit og vores hjem... 

//I went this weekend to Formland Fair in Denmark, sadly without too much inspiration and new ideas in my head when leaving. Too much raw wood, re-cycling, 2nd hand feel and pine trees for my taste among the excibitors. Although i did manage to spot some cool items...


Lækkerier samlet på en væg...

En anderledes måde at dispay'e sine produkter. Kunne være fedt i et butiksvindue...
Olsen Banden på en ny måde, her fik jeg smilet frem, for der blev ved med at dukke referencer op i denne udstilling der selvfølgelig emmede af Egon, Keld, Benny og ikke mindst Yvonne!
Bob Noons dygtige damer lavede en lille happening i en af hallerne hvor de malede med hvid farve på glas, med efterfølgende fremvisning af værket -det blev flot!

No comments:

Post a Comment