Tuesday, January 8, 2013

My new wall project...

At læse blogs er godt, at læse mange blogs kan være krævende for væggene... Beviset er min tur til IKEA her i aften. Jeg har længe overvejet hvad mit næste væg projekt skulle være, og efter at have set det samme billede på flere blogs, har jeg nu besluttet mig; gallerihylder!

Så afsti-afsted til IKEA for når ideen først er der, ja så kan det ikke gå hurtigt nok. Dog vil jeg skåne mine naboer for boren, hamren og banken i aften.

Gallerihylderne kan forhåbentlig være løsningen på mit ønske om en hylde til dimser og så den enorme samling af lækkerier til væggene der jo stadig skal bo et sted.

Skal nok dele resultatet. Måske et før/efter billede... Nu får i hvertfald det billede der har inspireret mig. Go' aften

//Reading blogs is nice, reading many blogs can be dangerous for my walls. Tonight I had to head off to IKEA to buy picture shelves after seeing the same picture on several blogs. My neighbours can be safe -I won't start drilling, hammering and pretend to be a handy-woman until tomorrow.. Sweet dreams.

open shelves (via Helt Enkelt)

Fundet på My Ideal Home, men oprindeligt posted hos Lovely Life hvor de nedenstående billeder også er fra


 
 
 
 

2 comments:

  1. det ser også så fedt ud! Vi håber snart at vi har en ny bolig i hus, og så er det også blandt overvejelserne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I har ikke fundet drømmeboligen endnu? Har allerede fået hylderne op og resultatet er blevet SÅ godt! Tjek evt instagram indtil jeg får lavet et post her:-)

      Delete