Monday, January 28, 2013

Grrrrrrrrrrrrrr....

Hvis jeg kunne gå i leopard/snake/animal print fra top til tå, så gjorde jeg det... Dog er jeg bare ikke så tosset med at tiltrække mig SÅ meget opmærksomhed i Netto -derfor forsøger jeg at styre det. Dog mangler mine vægge lidt Grrrr feeling... Gør dine også?

//If I could dress in all leopard/snake or animal print in general I would for sure do it. However, I do not like to attract so much attention during my milk and bread shopping. But my walls... They need some Grrrr feeling! How about yours?Do what you LOVE, what you do - 8 x 10" Print

Dejligt budskab krydret med lidt animal... Fundet på Etsy


The Rock & the Roll... 8 X 10" Print

Se tapen! sådan kan man give en sort/hvid poster lidt Grrrrr. Smile Baby Studio


Colte Washi Masking Tape - Animal Print - Wide Set 3

Her er den vilde tape... Fundet på Etsy

 

Duck Tape er vist en klassikker og findes i et overflod af mønstre!
4 comments:

 1. Hiiii!!!! I love your blog, and wanted to thank you for featuring some SmileBABY!!! yeiii!!! xo-luciana

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much for your comment. I am also a great fan of your work:-)

   Delete
 2. Er også bare helt vild med dyreprint.. Har skabet fyldt med det, men tør simpelthen ikke at bevæge mig udenfor min lejlighed i dyreprint. Det fungerer godt i prøverummet og på modeller, men i virkeligheden generere det bare lidt for meget opmærksomhed.. Så TAK fordi du viser at dyreprint også kan bruges i boligen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var så lidt! Mine leopard leggings og tørklæderne bliver luftet ret tit, så lidt tør jeg godt, men nu er det boligens tur:-)

   Delete