Monday, March 5, 2012

Hjælp!

Jeg har brug for hjælp fra alle jer derude... Hvem har lavet det fantastiske maleri af pigen med hvid skjorte og grå baggrund? En boligrapportage fotograferet af Pernille Kaalund. Al kunst i denne bolig er nu ganske skøn (især sommerfuglen på glas eller spegl?)!
Jeg leder også efter en tavle som den til højre på nedenstående billede. Det er sådan en tavle man bl.a kan finde i opgangen i nogle ældre boligforeninger. Ved du hvor jeg kan finde en sådan?

Det nederste billede er også super sejt, så hvis ikke jeg kan finde en opgangstavle vil det være et ganske godt alternativ...10 comments:

 1. Hej. Tavlen er produceret hos Modulex en del af LEGO gruppen, blev nemlig uddannet kontorassistent hos dem, ved ikke om man som privat kan købe den. Men det er da altid et forsøg værd. Hilsen Solstrålen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Solstråle

   MANGE tak for tippet! Dog har jeg søgt og søgt på Modulex tavle osv uden heldmså jeg leder stadig som en gal.

   Delete
  2. Hej,

   Den tavle der er vist på billedet er ikke en Modulex.
   Modulex er små metriske og kvadratiske legoklodser, den vist herover er med fræsede riller hvor der skal sættes bogstaver i på en form for en pind.
   Kan findes her: http://shop.nimand.com/product.aspx?p=2010407&m=92

   Men søger selv Modulex tavlerne da jeg ligger inde med en stor mængde bogstaver til disse.

   Delete
 2. Billedet af pigen i den hvide skjorte er af Catrine Raben Davidsen og selve boligreportagen er fra Boligmagasinet nr. 116 fra oktober 2009.

  Mvh Line

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fantastisk!

   Mange tak for info -det er som om alt hvad jeg kan lide peger på Catrine Raben!

   Du ved tilfældigvis ikke noget om tavlen?

   Mvh Anja

   Delete
  2. Det var så lidt. Ja, hun laver nogen ret fantastiske billeder.

   Tavlen ved jeg desværre ikke noget om, men jeg tror et godt sted at begynde at lede er hos Genbyg (www.genbyg.dk) - de har alt muligt som de har reddet fra bygninger der er blevet revet ned eller renoveret. God jagt.

   Mvh Line

   Delete
 3. Hvis du finder ud af noget med tavlen så giv lige lyd...sådan én kunne jeg sagtens forestille mig bo hjemme ved os også :)

  ReplyDelete
 4. Jeg skal nok give lyd hvis jeg falder over 2 stk:-)

  ReplyDelete
 5. Juhuu har fundet dem.

  http://www.beslaco.dk/Varekatalog.aspx?depth=0,1,3,11875,11962&cid=11962&pid=14532

  http://www.seriqsign.dk/trappetavle,-brevklap,-navnetavle-97.html

  Bare søg på trappetavle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jamen det har du da også... Hvor fantastisk, men nøj hvor er de dyre. Fandt et par små navneskilte på et loppemarked i sidste uge -direkte taget ned fra et nedlagt plejehjem. Dog var der ikke extra bogstaver med og så bliver det jo en smule svært at skabe sit eget udtryk. Tak for hjælpen!

   Delete