Tuesday, March 6, 2012

My wishlist...

Jeg opdatere løbende min ønskeseddel for det går jo ikke at glemme noget når det virkelig gælder...


//Random items from my wishlist right now...
Kristina Dam laver nogle utrolig fine ting og jeg ærger mig over jeg ikke fik fingrene i et af disse mere farverige små værker på Copenhagen Art fair i februar. Men måske man pludselig kan få lov at købe resterne på hendes shop? Jeg håber!


Pig with Wings, 2012

En lysende gris der kan flyve, hvem ønsker sig ikke sådan en??? Jeg gør! Daniel A. Bruce via den inovative blog MOCO
Når jeg ikke blogger så bager jeg... Og hvor ville det være skønt med et perfekt brød hver gang. Det kan jeg lave hvis mit ønske om disse målesker bliver opfyldt! De kan også sagtens hænge på min væg så smukke er de. Set på bloggen April and May, skabt af hollanske Niels Datema.


Nightmare guard/ Wolf forest light box (Made to order)

Pleasant dreams bear and ballerina light box(Made to order)

Og en shadowbox med en hylende ulv eller den hvor balletdanserinden danser med en bjørn står også højt på min ønskeseddel... Fra Etsy

1 comment:

  1. Hvor er de lækre de skeer! Dem gad jeg da virkelig godt have! :)

    ReplyDelete