Friday, March 23, 2012

Mushrooms...

Svampe er ikke nyt, det ved jeg, men alligevel er det som om der er poppet et nyt kuld op her sammen med foråret. Jeg har netop selv fundet de fineste små keramik svampe hos Søstrene Grene til virkelig virkelig ingen penge. De står lige nu på mit sengebord, men flytter nok senere ind i sætterkassen. Svampe findes selvfølgelig også til glas og ramme... God fredag!

//I know mushrooms are not new, but it seems like a lot of new once are popping up everywhere right now. I have just bought some small ceramic mushrooms which soon will move into my couriosity box. Of course you can also find mushrooms for your walls... Happy Friday!

Find svampene! Kan du spotte dem? Mit sengebord med de små svampe fra Søstrene Grene til henholdsvis 5 og 7 kr...
En af de første blogs jeg startede med at følge, og stadig er stor fan af, er danske Ellens Album, en stylists scrapbog. Og herfra er dette fine print med en blanding af Alice in Wonderland og svampe det helt rigtige mix. Af Jenny von Döbeln fra Mini Empire.

Har lige været et smut forbi min yndlings butik her i Århus, 1+1 textil i Grønnegade, og der var sørme også masser af svampe på hylderne. 1+1 textil er en af den slags butikker hvor man fornemmer at alle varer og kunstnere har en historie og at intet er tilfældigt indkøbt af indehaveren Helene Vonsild.

Fra øverst er det stager fra Meyer-Lavigne og nederst nye stager fra Clay Fever. Alt kan sagten bo hjemme i min sætterkasse!

No comments:

Post a Comment