Wednesday, December 12, 2012

So many goodies... Part 1

 

Den seneste tid har budt på et helt utroligt antal julemarkeder for mit og bloggens vedkommende. Så mange, at det er svært hvor jeg skal starte med at dele alle de fantastiske ting jeg har fundet. Nogle er julegaver til min kære, så shhhh hvis du møder en af dem...

Har du smidt et lod i advent giveaway'en? Ellers kan du gøre det lige HER...

//So many lovely Christmas markets I have attended this year and so many new lovely items now live in my house...Disse to smukke A5 print fandt jeg hos Kathrine Holm på Arkitektskolens julemarked i Aarhus i lørdags. 20 kr pr stk og printet på det lækreste kraftige papir der giver en mat overflade!
Image of Happy days - Blue Diamant bird - small vase/tea light holder


Hos Underwerket julemarked i Kødbyen var jeg så heldig at finde et signeret og nummereret print af Lisa Grue - den med aben på det miderste billede med teksten "Don´t be afraid. Th rainbow will wait for you". Desuden endte der også 2 Meyer-Lavigne vaser i posen. Ikke lige dem på billedet her, det er nemlig julegaver skal jeg sige jer. henholdsvis 70 kr og 90 kr måtte jeg slippe for vaserne, et KUP!

 
Det Nye Designer Julemarked i et hyggeligt baghus på H.C Ørstedsvej var virkelig fantastisk! Dog var lokalet ikke lige skabt til så mange stande når der også skulle være kunder, så vi gik alle i en lang række efter hinanden.

Her fandt jeg et signeret (shh, en julegave) Kristna Dam print -og hvor er hun en sød en. Desuden var jeg nødt til at købe et farverigt kort samt den tossede julepynt plastic hund med stooore øjne til juletræet. Ville gerne have sludret med Camilla Bendix, men det var helt umuligt at komme i nærheden af hendes hjørne, så hendes værker måtte jeg beundre fra afstand...

4 comments:

 1. Nøj er vild med print'ene fra Kathrine Holm!! og så 20 kr, det er jo næsten for billigt.

  Sikke mange skønne julemarkeder du har været til.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det var for billigt ja! Tror hendes fokus mest er på fotografier, så disse var nok "noget extra" hun lige havde med. Men jeg er glad:-)

   Delete
 2. Sine nogle lækre ting du har fået købt og fantastiske pris puh ha er meget misundelig på Meyer lavigne vasen!

  ReplyDelete
 3. Jeg er helt vild med Camilla Bendix' hjørne, der er godt nok nogle flotte billeder/collager

  ReplyDelete