Thursday, December 20, 2012

I have to pin...

Pinterest er virkelig en tidsrøver -på den gode måde! For hold-nu-op der er så mange smukke ting i denne verden, og JA, jeg kan godt lide at kigge på pæne ting. Det er faktisk lige før det tangere til en hobby... Så hvorfor ikke hoppe over og følg mig og bloggen på Pinterest? Gør det lige her...

Jeg har samlet lidt af mine yndlings pins. Hvad er dit yndlings emne at følge? Mine er brownies og kunst...:-)

Og husk så lige den dersens ADVENT GIVEAWAY hvor du kan vinde den flotteste poster der findes. Cathrine Raben Davidsen står bag. Deltag HER.

//Pinterest is really an amazing place. So many beautiful items on the same place. I LOVE to look at beautiful items, actually it is almost a hobby, so Pinterest is the perfect place for me... Follow me and this blog on Pinterest right here...

I have found som of my favorite pins. What is your favorite pinning items? Mine is Brownies and Art:-)


Pinned Image

source


Pinned Image

Source


Pinned Image

Source


Pinned Image

Source


Pinned Image

Source


2 comments: