Monday, December 3, 2012

A sneak peak...

Det er ingen hemmelighed at jeg havde utrolig meget at se til (og se på) i denne weekend i KBH. I sidste uge skrev jeg om alle de julemarkeder jeg skulle/ville til (se indlægget her), og de har ingenlunde skuffet mig! Min bankkonto er top, armene lange af at bære poser, kinderne ømme af at smile af alt det fantastiske jeg har set og stemmen hæs af at rose de dygtitge kunstnere, designere og kunsthåndværkere jeg har mødt...

Fantastisk weekend...

Her er lidt random billeder af hvad jeg har hevet med mig hjem -der kommer selvfølgelig en helt masse indlæg i den nærmeste tid med alt hvad jeg har set af nyt til dine, mine og vores vægge!

Ps. Hvis du følger White Wall Gallery på Instagram er der endnu flere billeder af lækerierne...

//I had the best weekend in Copenhagen attending a whole lot of Christmas Markets (see post from last week here) -bought so many lovely things, saw even more, smiled A LOT and just enjoying a wonderful weekend...

Here is a bit of random pictures to show a bit of what is now living at my place -more posts will come the next weeks with all the things I saw for your, mine and our walls...Luckyboysunday, Meyer-Levigne, Lisa Grue, Røja, Torvehallerne, FnuugaCph, Kristina Dam osv osv osv...

"Burn Me Out" stage + pinjekogle fra Torvehallerne er nye, resten er arvestykker og julepynt fra andre år...Nissemand fra ClipKlab (helt unika og den første der er lavet!) + vase fra Meyer-Levigne er fra weekenden...

No comments:

Post a Comment