Monday, November 26, 2012

Så mange julemarkeder, så lidt tid...

Nu på lørdag er reserveret til en tur til KBH for at opleve FindersKeepers Christmas Edition. Efterfølgende vil jeg besøge et par af de andre designer julemarkeder der findes i byen lørdag, og hvilke markeder det er...

Hold nu op der er mange mange muligheder. Jeg har fundet de frem jeg gerne vil til, men kan ikke nå dem alle. Hvad foreslår du?

//About Christmas markets on Saturday in Copenhagen. So hard to choose between them...
http://finderskeepers.dk/Yndlings Sofie Børsting holder også julestue lørdag hvor der er salg af illustrationer, keramik, porcelæn, skulpturer og malerier. En del 2 sortering og 20% på Sofies Illustrationer...
Det nye designer julemarked lyder godt nok heller ikke dumt...


Julemarkedviktoria_2012_large

Ej at forglemme dette fine sted -Viktoria Factories holder julemarked med mange af mine favoriter samlet samme sted...

Øko bloggen/shoppen Object&Use er med til at arrangere dette julemarked -altså bare jeg også kan nå det... Det lyder til at være i super fine rammer i Skabelonloftet -Loft Bazzaren


Sidst men ikke mindst er der også muligheden for et lækkert Julemarked i Kødbyen med bl.a Lisa Grue, Liebe, Meyer-Levigne osv...

2 comments:

 1. Jeg har ikke været på finders keepers før, så det regner jeg med at tage til, som nr. 2 kommer nok Underwerket da Liebe og Meyer Lavigne laver nogle fede ting.

  Er spændt på hvad du skal til, og hvad du finder af spændende sager.
  /Christina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja tror også Underwerket er et must for mig. Har kigget lidt på hvor de forskellige markeder ligger, og det må nok desværre være det afgørende for mig. Nu har jeg også hørt om et Louise Roe lagersalg... Altså, så mange muligheder:-)

   Delete