Tuesday, November 6, 2012

On Instagram...

Hvad skal jeg dog med Instagram? Sådan sagde jeg, håbløst uvidende, for en måneds tid siden til en ven, meen så skulle jeg jo liiige se hvad det nu var for noget alle fablede. Og nu er jeg HOOKED! Det er lidt som at være med helt bag scenen hos dem jeg beundrer, lidt som at være hjemme hos mine venner og bekendte hver dag og opleve det de oplever i hverdagen og lidt som at dele mit eget og bloggens liv og oplevelser på en helt ny måde...

White Wall Gallery kan du følge lige her på Instagram.

//Why on earth should I join Instagram? That was my hopeless statement to a friend for just one months ago, but then I just wanted to see what all the fuss what about, and now I am HOOKED! I can be behind the scenes of the once i admire, i can be close to my friends everyday life and i can share my own and this blogs life in a new and more personal way...

Follow White Wall Gallery on Instagram right here...No comments:

Post a Comment